Dodaj do ulubionych

Blaszki...?

IP: *.prawo.uni.wroc.pl 04.11.03, 14:57
Czemu dziewczyny w Zgorzelcu sa takie naiwne, puste, merkantylnie zorientowane
na zycie, łatwe, ordynarne, zepsute i głupie a do tego rozećpane??? a może się
mylę? jeśli ktoś zna odpowiedz niech sie nia podzieli! trace nadzieje na
poznanie wartosciowej dziewczyny w tym miescie!!! nara
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna Re: Blaszki...? IP: *.robsoft.com.pl / *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 15:44
      No nie...... nieoceniaj wszystkich kobiet żyjacych w tym mieście w ten sposób,
      niewszystkie są takie....zorientowane na życie, rozćpane, głupie,puste....Bo ja
      moge podobnie powiedziec o mężczyznach, że wszyscy to dresiarze, złodzieje,
      cwaniaki... i chłopaki "fanfa ranfa :)", a doskonale wiem, że są ludzie bardzo
      mili, inteligentni, wartościowi od których wiele można sie nauczyć... Moze
      szukasz tej "jednej jedynej" nie tam gdzie powinieneś, może niezauważasz innych
      kobiet oprócz tych o których wspomniałeś?

pozdrawiam Joanna
      • Gość: BigDeal25 Re: Blaszki...? IP: *.prawo.uni.wroc.pl 06.11.03, 12:07
        Asiu-podalem nizej swoj mail, napisz prosze pare zdan...
        narara
        A.
    • Gość: BARBI Re: Blaszki...? IP: *.robsoft.com.pl / *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 17:01
      ......BLASZKI ????? CO MIAŁO TO ZNACZYĆ???? BLASZKI? CHYBA BLACHARY ALBO
      SAMOCHODZIARY HEHEHEHEH
      • Gość: BigDeal25 Re: Blaszki...? IP: *.prawo.uni.wroc.pl 06.11.03, 12:04
        Blachary to te juz mocno sfatygowane i zuzyte, z duzym przebiegiem..hahaha.
        Blaszki to takie mnie przechodzone, mlodsze i ladniejsze dzieki temu.
        A przede wszystkim dziekuje Joannie za list, jednak moja prowokacja przyniosla
        pozadany efekt, ujawnila sie choc jedna wartosciowa dziewczyna, inne napewno tez
        istnieja tylko nie znaja tego forum...szkoda.
        Joanno-jesli chcesz napisz prosze do mnie pare zdan na mail: weinkenner@interia.pl
        Bede Ci wdzieczny. pozdrawiam
        A.
        • Gość: Joanna Re: Blaszki...? IP: *.robsoft.com.pl / *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 11:27
          podoba mi sie to odróżnienie "blachary" a "blaszki" bardzo
          pomysłowe.....hahahha... BigDeal25 w Zgorzelcu jest wiele wartościowych kobiet,
          dziewczat, panien...... tylko są to bardzo skromne dziewczeta..i napewno
          nieznaja tego forum....własnie dlaczego to forum jest tak mało znane?
          • Gość: BigDeal25 Re: Blaszki...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 16:30
            Asiu- ja tez jestem skromny, az za bardzo...milo mi ze podjelas moj temat i
            dyskusje! dzieki.pa
            aha-napisz prosze cos blizej o sobie na ma skrzynke-adres gdzies tam podalem
            nizej.dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka