buanitka 18.07.12, 11:56 A jak tam na granicy? Czy sytuacja wróciła do "normy" po Euro? Jechał ktoś ostatnio (czyli np w tym tygodniu)? (Korczowa interesuje najbardziej). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldemar nocoń Re: Granica po Euro IP: *.pool.ukrtel.net 18.07.12, 14:32 cuda się skończyły choć i tak nie jest źle: korczowa przyjazd wyjazd korczowa dobrze że drogi porobili na Ukrainie. ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Granica po Euro IP: 194.181.128.* 18.07.12, 21:31 masakra , Ukraińcy odbijają sobie przy wjeździe a nasi trzepią przygranicznych . Samochód przede mną rozebrali prawie do blach na Korczowej , dwie godziny na polskiej stronie po odprawie paszportowej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Granica po Euro IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.12, 11:22 Medyka: przyjazd do RP i wyjazd na UA przyjazd do RP Odpowiedz Link Zgłoś
jano0244 Re: Granica po Euro 24.07.12, 14:55 Wjeżdzałem na UA przez Dorohusk 13.07 godz. ok. 4:00 (czasu PL) rano autem osobowym - bez oczekiwania, aż miło. Powrót do PL - dojazd do granicy Ustiług-Zosin 20.07 godz. 0:30 (czasu PL) - zeszło 4,5 godz. Wydawało się, że kolejka nie jest duża, tak na ok. 1,5 godz., ale bardzo wolno szło :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: Granica po Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.12, 08:38 Jeśli chodzi o te drogi które porobili... Nie jestem w stanie dapaść aktualnej mapy drogowej (najnowsza jaką znalazłem 03.2012). Jadę do Kijowa i wszystkie mapy sugerują mi, że jak granica w Dorohusku to i tak Kovel i Luts'k bo tam już dalej 2 pasy w każdą stronę aż do Kijowa. Jednocześnie obiło mi się o uszy, że przed Euro zakończyli robienie 2 pasów na całej M07 i juz można nią dojechać do samego Kijowa mając 2 pasy... "KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE" proszę o potwierdzenie lub negację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Granica po Euro IP: 194.181.128.* 02.08.12, 22:55 Wszystko zależy od tego do jakiego przejścia masz najbliżej , Korczowa Lwów jest zrobiona lux a potem dalej na drogę kijowską 560km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: Granica po Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.12, 09:35 no właśnie problem w tym, że raczej Dorohusk... wiec pytanie czy Kovel i uciekać na Luts'k a potem na trasę Lwów - Kijów czy jechać do Kijowa prosto M07 - czyli de facto czy M07 była zrobiona przed EURO Odpowiedz Link Zgłoś