Dodaj do ulubionych

Saki, Czajka-travel

22.07.12, 09:05
Proszę o opinię- osoby które w tym roku wyjechały z tym biurem.
Obserwuj wątek
    • Gość: gad Re: Saki, Czajka-travel IP: *.instalnet.com.pl 23.07.12, 19:14
      A nie lepiej pojechac na wlasna reke?
      • malutka_koteczka29 Re: Saki, Czajka-travel 24.07.12, 09:26
        Na własną pojadę w przyszłym roku, jak już zobaczę co i jak...
    • troms Re: Saki, Czajka-travel 25.07.12, 13:36
      Nie pomogę, bo z Czajką podróżowałem w studenckich czasach, kiedy biuro dopiero zaczynało swoją działalność. Nie wiedziałem, że tak się rozrosło i zmieniło część swoich adresatów: teraz to już nie tylko biedni studenci. Fajnie, że im się udało.
    • malutka_koteczka29 Re: Saki, Czajka-travel 09.10.12, 12:41
      Byłam, wróciłam i z czystym sumieniem POLECAM!!!!:)
      • Gość: Duży Kocur :) Re: Saki, Czajka-travel IP: 194.165.48.* 17.10.12, 12:20
        Malutka - po co taki wpis - nikt sie o ciebie na forum nie niepokoił ;). Jak już wróciłaś to może chociaż opiszesz z czego skorzystałaś przy pomocy Biura Podróży i dlaczego go polecasz - noclegi, przejazd, wczasy, sanatorium, kąpiele błotne ....??? a może tylko tam pracujesz i ....mruumruumruu.
        • malutka_koteczka29 Re: Saki, Czajka-travel 26.08.13, 21:45
          Oczywiście pracuję:P Ale akurat nie w biurze podróży:P
          Dlaczego nie mogę polecać wyjazdu z którego byłam zadowolona... Ukraina nie jest łatwym krajem do podróżowania, szczególnie gdy jedzie się po raz pierwszy. Wycieczka nie była droga, byłam zadowolona- wyraziłam swoją opinię- to wszystko!
    • buzia1 Re: Saki, Czajka-travel 21.08.13, 12:28
      Raczej nie polecałabym tej miejscowości totalny bród i smród. Jeśli już to lepiej wybrać Jałtę. Do morza faktycznie około 500 metrów jednak trzeba zabrać buty do pływania bo przy wejsciu do morza jest kamieniście i uzbroić się w cierpliwość przed ogromną ilością meduz(choć podobno nie w kazdym okresie tam są)Hotel jaki oferuje biuro jest chyba najładniejszym w tej okolicy ale widoku na morze trzeba sie mocno dopatrzyć.Podróż pociągiem okazała sie najgorsza mieliśmy obiecną klimatyzacje a mało tego,że jej nie było do jak i z powrotem to jeszcze okna na korytarzu z 10 byly otwarte tylko 3.Biuro oprócz tego,że oszukało nas z klimatyzacją,widokiem na morze i piaszczystą plażą okłamało nas z takzwaną,,antenką,,gdzie na stronie ich napisane jest,że przy minimum 8 osobach za dopłatą jest transport z poszczególnych miejscowości.Było nas 7 osób i absolutnie biuro nie chcialo sie zgodzic na zabranie nas za tą dopłatą a na miejscu przy poznaniu innych osob okazało sie,że jeszcze 4 osoby chciały jechac z tej samej miejscowości.Mysleliśmy,że w ramach rekompensaty choć powrót załatwią nam tam gdzie chcieliśmy, niestety znowu nas olali.Jednym słowem - nie polecam tego biura
      • malutka_koteczka29 Re: Saki, Czajka-travel 26.08.13, 21:51
        Mnie jak pisałam się podobało, jeżeli ktoś lubi spacery wzdłuż morza po szerokiej piaszczystej plaży to Saki, Jałta ma plaże malutkie i kamieniste- przynajmniej te, które widziałam.
        Nie wiem z jakim biurem byłaś, my nie mieszkaliśmy w hotelu , tylko na kwaterach prywatnych przy szerokiej pięknej plaży. Klima w pociągu nie jest zależna od biura podróży....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka