Gość: Blobber IP: 213.77.14.* 06.08.05, 18:23 Witam! Mam pytanko, jak tam z tanimi noclegami w Bakczysaraju. Interesuje mnie czy można znaleźć nocleg na 1 noc za 5 USD? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirchner Re: Bakczysaraj 07.08.05, 13:25 dwa lata temu jeszcze można było, chociaż z problemami. Tak jak w innych miejscowosciach po wyjściu z marszrutki napada na ciebie tłum ludzi oferujacych noclegi, tak w Bakczysaraju nikogo. Całe szczęście mieliśmy adres od spotkanych wcześniej Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemiroffka Re: Bakczysaraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:49 Byłam w tym roku w Bakczysaraju i za dość dobre warunki zapłaciłam ok. 5 dolarów w kwaterze prywatnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
osmol Re: Bakczysaraj 07.08.05, 21:48 Rok temu za nocleg w tym miejscu zaplacilem cos kolo poltora dolara czy tez dwóch. dobrze juz nie pomnę. w kazdym razie nie byl to majatek, ale dusz grzany sloncem i wspomagany kublem goracej wody przyniesionym przez gospodynie, wniesionym po drabinie na dach szopy i wlanym do zbiornika. Niektorzy zwaliby to survivalem ale mnie sie w sumie podobalo :) Ta kwatera sama nas znalazla ;) pani zlapala nas kiedy wyszlismy z elektriczki. W sumie zadna rewelacja ale dodac trzeba ze mieszkalismy w pokoju z jeszcze jakimis polakami a za sciana w innym pokoju byla 3 Holendrow :) dla nich to musiala byc dopiero jazda hehehe. Reasumujac i tak mi sie podobalo :) __________ osmól Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Bakczysaraj IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.09.05, 13:52 za 5 usd w turotelu sa miejsca w domkach kempingowych Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Bakczysaraj 02.10.05, 22:14 za 5$ to ja spałam w Jałcie, Ałuszcie, Sewastopolu itp- czyli tych większych. W Bahczysaraju placilismy 1$ za osobe:D (bylismy w czworke) ale pokoik tez byl nietypowy- a raczej gospodarstwo - z wychodkiem:D ale bylo b. fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś