Dodaj do ulubionych

Hotel George - Lwów

26.02.06, 13:32

Czy ktoś korzystał z tego hotelu? Jakie wrażenia? Interesują mnie czy
pokoje "2nd class", które mają z tego co przezytałem na ich stronie łazienki
i toalety na korytarzu są znośne (bo zdjęć nie zamieścili)? i co z tymi
łazienkami? czy są czyste?
i ostatnie pytanie, czy hotel posiada parking dla gości? takiej informacji
nie znalazłem na ich stronie
Obserwuj wątek
    • Gość: psik Re: Hotel George - Lwów IP: *.acn.waw.pl 26.02.06, 17:34
      w georgu nie nocuje się dlatego ze łazienki mają to czy owo. George to legenda.
      Nie znasz jej? -to weź inny hotel.
      • maakay Re: Hotel George - Lwów 26.02.06, 19:28
        to dziwne, co piszesz, jeśli standard nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia, to
        po co Ci hotel?
        a tak na poważnie czy ktoś potrafi odpowiedzieć na moje pytania?
        • Gość: psik Re: Hotel George - Lwów IP: *.acn.waw.pl 27.02.06, 21:12
          > to dziwne, co piszesz, jeśli standard ma dla Ciebie jedyne znaczenie, to
          > po co Ci George?

Tak sobie myslę ,że nic nie rozumiesz z tego co piszę. Ale doprawdy nie musisz?
    • Gość: bragni Re: Hotel George - Lwów IP: 83.238.103.* 27.02.06, 12:20
      nie odpowiem ci z własnego doświadczenia, ale słyszałem o george'u dobre opinie.
      także na tym forum (możesz wyszukać, jest kilka postów na forum z zeszłego roku).
    • Gość: orzełek Re: Hotel George - Lwów IP: *.160.234.240.olsznet.ec.pl 27.02.06, 20:03
      Witam:
      Mieliśmy przyjemność korzystać z gościnności hotelu George. Mieszkaliśmy w
      pokojach klasy 2 - zrobiły na nas pozytywne wrażenie. Pokój dość przestronny,
      wysoki - duże łóżko "małżeńskie", stolik z krzesłami, szafa, umywalka,
      telewizor. Łazienka na korytarzu - czysta i obszerna, biała glazura(starszego
      typu) - dane z maja 2005. Byliśmy w okresie wzmożonego ruchu turystycznego z
      Polski i mimo to nie spotkaliśmy się ze zjawiskiem "kolejka do łazienki".
      Śniadanie wliczone w cenę - dwa serwowane dania - do wyboru. Opłata za hotel
      była przyjmowana tylko w walucie ukraińskiej. Może teraz coś sie zmieniło-
      warto sie dowiedzieć. Niestety o parkingu nic nie wiemy.
      Pozdrawiamy i życzymy miłego zwiedzania.
    • Gość: marko Re: Hotel George - Lwów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.06, 18:29
      byłem w nim 3 razy przez ostatnie 2 lata.OK. Pokój mozna wziąć bez sniadania
      jest tańszy o 20%.Parkingu nie ma , ale blisko z 500m jest parking strzezony
      przy hotelu Lwów, chyba 10 hr za dobę.
    • Gość: krzysiek Re: Hotel George - Lwów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 18:18
      Byłem tam we wrzesniu 2006 i napewno tam wrócę 2 z balkonem 60$
      To prawdziwy hotel !
      Tak jak Lwów
      • smerfix Re: Hotel George - Lwów 13.03.06, 21:40
        orzełek , marko, krzysiek - ja też mam takie miłe wrażenia.Sam teraz załatwiam
        dla chętnych wycieczkę w czerwcu do Lwowa z 2 noclegami w Georgu.On ma
        styl,prezencję - owszem jak ktoś chce pokój z łazienką i balkonem, to musi
        zapłacić więcej.
        Inne hotele w centrum są droższe, ale polecam Georga.Chętnym
        www.piotr.szczepanski.name/lwow/zakwaterowanie.html
        arbiter.pl/galeria/ukrainasmerfix@gazeta.pl
        • smerfix Re: Hotel George - Lwów 15.03.06, 18:20
          Dodam jeszcze, że od roku 1976 jak to jeszcze był hotel INTOURISTU to teraz
          od "samostiny" jeżdżę bardzo często i sypiam w tym hotelu.Faktem jest to, że za
          tą samą cene można w hotelu"LWÓW" ale takiej atmosfery nie ma żaden hotel we
          Lwowie jak GEORGE. Nawet w wersji turystycznej pokoje z umywalkami - bez
          łazienek , bo są na korytarzu - pozostawiają miłe wrażenie. Teraz w czerwcu
          jedziemy kolejny raz do Lwowa i pytam się koleżanki i kolegów : w którym chcą
          hotelu spać ?
          Ci co już tam byli : tylko GEORGE. Bardzo przemili Panowie portierzy, klasa i
          elegancja. Tam się czuje ducha epoki sprzed I-szej wojny. Naprawdę warto
          chociaż raz, piękne restauracje, wnętrza, winda.
          Pozdrawiam
    • Gość: lulek Re: Hotel George - Lwów IP: *.gim13.lublin.pl 17.04.06, 10:20
      Tam koniecznie trzeba kiedyś zanocować!!!
      Polecam bardzo dobra restaurację i bar na parterze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka