Gość: bkrak IP: *.versanet.de 23.05.06, 01:44 Wybieram sie do Sambora (i do Lwowa w czerwcu). Czy ktos cos wie o tym mieście? Z góry dziekuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bkrak Sambor - Lwów IP: *.versanet.de 23.05.06, 01:47 mam na mysli miejsca ktore warto zobaczyc, komunikacje miedzy Samborem, a Lwowem (ceny busow z Sambora do Lwowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Sambor - Lwów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:34 ja jechałem pociagiem z Ustrzyk do Chyrowa, pózniej marszrutką, ale jest tez połączenie ze Lwowem.Typowe CK miasteczko-mnie się podobały okolice rynku.Podobno jest muzeum.Niedaleko do Drochobycza i Truskawca. Odpowiedz Link Zgłoś
lacietis Re: Sambor - Lwów 23.05.06, 10:42 Żadnych "busów" nie widziałem - za to marszrutki [mikrobusy] chodzą nieustannie. Jechaliśmy z Sambora - wiec nie wiem gdzie wsiada się we Lwowie - ale sądząc po miejscu wysiadania - to na przeciw domu towarowego - jak z Gródeckiej skreca się do rynku krakowskiego. Ceny nie pomnę - ale to naprawde drobna kwota - kilka, może kilkanaście grzywien. Ale moze lepiej pojechac elektryczka z "podmiśkiego"? Nie wiem, czy taniej - ale za to wygodniej. Natomiast moje doświadczenie zeszłoroczne mówi o tem, że w Samborze ciężko znaleźć nocleg tani. Dzwoniłem do jakiegoś hotelu - ale zaśpiewali spora sumkę - wiec wsiadłem do marszrutki i pojechałem do Lwowa [wracaliśmy z Karpat i chcieliśmy zobaczyć Sambor]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruz7 Re: Sambor - Lwów IP: 217.153.99.* 26.05.06, 23:21 www.rosjapl.info/ukraina/sambor.php Odpowiedz Link Zgłoś