Dodaj do ulubionych

Kercz prom

IP: *.sti.net.pl 21.09.06, 09:31
Czy ktos plynal z Kerczu do Rosji? chcialabym uzyskac jakies informacje na
ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: domin Re: Kercz prom IP: *.chello.pl 21.09.06, 09:59
      Oj chyba w 2001 płynąłem. Był śmiesznie tani. Pływa co parę godzin, dość często.
      Przepłynięcie trwa niecałą godzinę, w sumie nieduża odległość. Oczywiście musisz
      miec wizę rosyjską.
    • Gość: ines Re: Kercz prom IP: *.sti.net.pl 21.09.06, 10:17
      Dzieki,jestem w trakcie zbierania informacji chcialabym w przyszlym roku
      zaliczyc Soczi choc mam wielka ochote na Gruzje,najprostsza opcja to pociag
      Lwow-Soczi ale nie odmowie sobie tej przyjemnosci by nie zajechac na Krym.
      • Gość: domin Re: Kercz prom IP: *.chello.pl 21.09.06, 18:27
        Soczi... mam mieszane uczucia. Jeśli chodzi o Gruzję, to super sprawa, tylko
        lądem nie wjedziesz niestety... Osobiście bardziej bym polecał sam Krym, a Soczi
        tylko na chwilę.
        • Gość: ines Re: Kercz prom IP: *.sti.net.pl 21.09.06, 21:31
          Wiem z Soczi do Gruzji prom,Krym znam dobrze ale dlaczego masz mieszane
          odczucia z Soczi?zawsze chcialam zobaczyc to miasto,chodzi Ci chyba o to ze
          moloch zrobiony pod turystow?
          • Gość: domin Re: Kercz prom IP: *.chello.pl 21.09.06, 23:49
            Właśnie się zorientowałem, że byłaś już na Krymie. Soczi to faktycznie trochę
            moloch i do zobaczenia nie za niewiele. Gruzja to strzał w dziesiątkę jak dla
            mnie. Nie orientuję się jak z promami z Soczi do Gruzji, na pewno są z Sewastopola.
            • Gość: ines Re: Kercz prom IP: *.sti.net.pl 23.09.06, 11:03
              Nie jestem pewna co do tego promu z Sewastopola nie potrafie znalezc zadnej
              informacji na ten temat.Moze ktos zaliczyl ta trase prosze opomoc<chodzi o
              polaczenie Sewastopol - Gruzja>jezeli takowe istnieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka