Dodaj do ulubionych

autobus Warszawa - Łuck

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:46
Jakie autobusy i skąd kursują z Warszawy do Łucka.
Obserwuj wątek
    • kruz7 Re: autobus Warszawa - Łuck 13.12.06, 21:47
      W lutym tego roku autobus odjezdzal z Dworca Zachodniego. Mozna tez sprawdzic na
      Stadionie.
      • jano0244 Re: autobus Warszawa - Łuck 14.12.06, 21:38
        Na pewno odjeżdżają dwa z Dworca Zachodniego. Kilka tygodni temu byłem na
        Zachodnim i oglądałem rozkład. Obydwa odjeżdzają ok. południa, po 11-tej i 12-tej.
    • nielacdozupy Re: autobus Warszawa - Łuck 19.12.06, 21:34
      A co będziesz robić w Łucku? Bo chcę tam pojechać, ale niewiele o Łucku wiem i
      zastanawiam się jak to ugryźć...
      • Gość: margle Re: autobus Warszawa - Łuck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 08:30
        Jadę do znajomych na Sylwestra. Nieduże miasto, trochę zabytków, odnowiona mała Starówka. Najlepiej jechać tam latem i zaplanować zwiedzanie całego Wołynia i Rówieńszczyzny (dużo polskiej historii). O tanie noclegi coraz łatwiej, powstaje sporo nowych prywatnych pensjonatów i moteli. Zimą jest niewiele atrakcji, chyba że ma się na miejscu fajne towarzystwo...
        • nielacdozupy Re: autobus Warszawa - Łuck 22.12.06, 20:55
          Rozumie. Mimo to chyba się jednak wybiorę.
    • Gość: ryszard Re: autobus Warszawa - Łuck IP: *.pl 24.12.06, 19:16
      W łucku byłem 2 razy i mam przyjaciół . Warto obejrzeć Park z bylego polskiego
      cmentarza. Teraz wszystko przerobione na ukrainski cmentarz. Zreszta nic nowego
      w historeii , Polacy też niszczyli niemeickie cmentarze, tutaj nie niszczyli ,
      ale przerobili. Poza tym ładne muzeum i stary zamek . Piękne polskie obrazy i
      historia ztych terenów. Pozdrawiam
      • Gość: aga łuck IP: *.plock.mm.pl 27.12.06, 18:31
        ja w łucku byłam już kilka razy i naprawde warto tam pojechać,jest tam wiele
        ciekawych miejsc min ten Park,a bardzo żałuje,że nie moge pojechać tam na
        sylwestra.Łuck, jak cała zrestą ukraina jest rozrywkowym miastem!
        • nielacdozupy Re: łuck 27.12.06, 19:55
          Pojedziesz іншим разом. Tymczasem pojadę ja. Pozdrawiam.
          • Gość: OK A jaka jest cena biletu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 13:18
            jak wyzej, pozdrawiam:)
    • maciulka Re: autobus Warszawa - Łuck 18.01.07, 13:02
      No więc jaka jest cena biletu? Mam przodków z okolic Równego nie wiem, czy
      opłaca się jechać autobusem, czy lepiej samochodem.
      • Gość: m Re: autobus Warszawa - Łuck IP: *.chello.pl 20.01.07, 16:09
        Również interesuje mnie cena biletu.
        • Gość: aga Re: autobus Warszawa - Łuck IP: *.plock.mm.pl 23.01.07, 12:52
          Bilet z Warszawy do Łucka to jakieś 60 zł., natomiast z Łucka do Równego jakieś
          20 hrywien a może mniej , dokładnie nie wiem,. A zdecydowanie bardziej opłaca
          się jechac autobuse. Odjeżdżają z dworca zachodniego,napewno.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka