anaika 11.01.08, 12:28 planujemy się tam zatrzymać w weekend majowy? pokój bez łazienki. któs był? jak wrażenia? płaciliście coś przy rezerwacji, bo od nas nic nie chcą i to mnie troszkę niepokoi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: hotek George we Lwowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 12:57 NIe ma powodu do niepokoju, ja też nie dokonywałem żadnej przedpłaty i wszystko było ok. Na wszelki wypadek można jeszcze potwierdzić rezerwację telefonicznie bliżej wyjazdu, bo to jeszcze dużo czasu. Pokoje bez łazienki nie są moze specjalnie komfortowe, ale ten hotel ma wyjątkowy urok i znakomite położenie. Odpowiedz Link Zgłoś
szokiren Re: hotek George we Lwowie 20.01.08, 13:00 Bez obaw. My rezerwowaliśmy George'a dwukrotnie, mailem albo przez formularz a ich stronie WWW. Pokoje są w porządku, warto wziąć z balkonem. Ogólne łazienki też OK, jest ciepła woda i czysto. Ale uwaga, jeśli jedziecie samochodem: w niedzielę pod George'm nie wolno parkować, centrum bywa zamykane i wtedy stoi milicja. My chcieliśmy podjechać bliżej, żeby zabrać bagaże i skończyło się straszeniem deportacją i jakimś kwitkiem karnym. Konsekwencji nie ma, jeśli się nie boisz, ale upierdliwe trochę. Hotel nie ma bowiem własnego parkingu, są strzezone ale kawałek dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
anaika Re: hotek George we Lwowie 21.01.08, 18:54 dziękuję za info. uspokoiliście mnie z rezerwacją. hotel wygląda na zdjeciach barzdo stylowo. co do komfortu pokoi to dajemy sobie radę w pokojach bez łazienki, a skoro tu czyste to będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikos Re: hotek George we Lwowie IP: *.62-97-226.bkkb.no 23.01.08, 02:34 Bylem w tym hotelu juz 2 razy hotelik z klimatem nie ma zadnych obaw o pokoj obsluga mowi po polsku,warto skorzystac z restauracji klimat i obsluga jak z lat 30:) obsluga bardzo mila kiedy wracalem z imprezy o 5 rano nie bylem w stanie dostac sie do windy i przespalem sie na kanapce w przy recepcji,morzna wziasc panienke do pokoju oblsuga pan w nocy doradzi co i jak gorocao polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detko A jakie ceny w George we Lwowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 08:14 Tyle piszecie, ale jakie ceny? Do tej pory z tego Hotelu nie korzystałem, bo nie sprawdzając wydawał mi się troche drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anaika Re: A jakie ceny w George we Lwowie IP: *.aster.pl 28.01.08, 21:32 44 $ za dwójkę z umywalką... uważam, że całkiem przyzwoicie, i chyba śniadanie wliczone, ale pewna nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś