Dodaj do ulubionych

hotek George we Lwowie

11.01.08, 12:28
planujemy się tam zatrzymać w weekend majowy? pokój bez łazienki.
któs był? jak wrażenia? płaciliście coś przy rezerwacji, bo od nas nic nie
chcą i to mnie troszkę niepokoi...
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: hotek George we Lwowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 12:57
      NIe ma powodu do niepokoju, ja też nie dokonywałem żadnej przedpłaty
      i wszystko było ok. Na wszelki wypadek można jeszcze potwierdzić
      rezerwację telefonicznie bliżej wyjazdu, bo to jeszcze dużo czasu.
      Pokoje bez łazienki nie są moze specjalnie komfortowe, ale ten hotel
      ma wyjątkowy urok i znakomite położenie.
      • szokiren Re: hotek George we Lwowie 20.01.08, 13:00
        Bez obaw. My rezerwowaliśmy George'a dwukrotnie, mailem albo przez formularz a
        ich stronie WWW. Pokoje są w porządku, warto wziąć z balkonem. Ogólne łazienki
        też OK, jest ciepła woda i czysto.
        Ale uwaga, jeśli jedziecie samochodem: w niedzielę pod George'm nie wolno
        parkować, centrum bywa zamykane i wtedy stoi milicja. My chcieliśmy podjechać
        bliżej, żeby zabrać bagaże i skończyło się straszeniem deportacją i jakimś
        kwitkiem karnym. Konsekwencji nie ma, jeśli się nie boisz, ale upierdliwe
        trochę. Hotel nie ma bowiem własnego parkingu, są strzezone ale kawałek dalej.
        • anaika Re: hotek George we Lwowie 21.01.08, 18:54
          dziękuję za info. uspokoiliście mnie z rezerwacją. hotel wygląda na zdjeciach
          barzdo stylowo. co do komfortu pokoi to dajemy sobie radę w pokojach bez
          łazienki, a skoro tu czyste to będzie ok.
    • Gość: nikos Re: hotek George we Lwowie IP: *.62-97-226.bkkb.no 23.01.08, 02:34
      Bylem w tym hotelu juz 2 razy hotelik z klimatem nie ma zadnych obaw o pokoj
      obsluga mowi po polsku,warto skorzystac z restauracji klimat i obsluga jak z lat
      30:) obsluga bardzo mila kiedy wracalem z imprezy o 5 rano nie bylem w stanie
      dostac sie do windy i przespalem sie na kanapce w przy recepcji,morzna wziasc
      panienke do pokoju oblsuga pan w nocy doradzi co i jak gorocao polecam:)
      • Gość: detko A jakie ceny w George we Lwowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 08:14
        Tyle piszecie, ale jakie ceny?
        Do tej pory z tego Hotelu nie korzystałem, bo nie sprawdzając
        wydawał mi się troche drogi.
        • Gość: anaika Re: A jakie ceny w George we Lwowie IP: *.aster.pl 28.01.08, 21:32
          44 $ za dwójkę z umywalką... uważam, że całkiem przyzwoicie, i chyba śniadanie
          wliczone, ale pewna nie jestem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka