komuczek Re: sprawdzone kwatery -Teodozja 06.08.10, 19:30 Poproszę namiary iwona632@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: sprawdzone kwatery -Teodozja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.10, 10:11 poproszę również o namiary na kwaterę, jeśli to możliwe to dość wkrótce, gdyż wyjeżdżam już w czwartek i potem nie będę mieć dostępu do internetu. mój mail: pdziewonska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: sprawdzone kwatery -Teodozja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.10, 14:42 Poproszę o namiary tej kwatery.tadzioborki14@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wejher_man Re: sprawdzone kwatery -Teodozja 24.08.10, 22:00 Witaj Czy mogę również prosić o to samo? Mój mail: maijec@gmail.com Pozdrawiam Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
world_pirat Re: sprawdzone kwatery -Teodozja 25.08.10, 21:38 PLANUJER WYJAZD I JESTEM ZAINTERESOWANY NAMIARAMI NA TĄ KWATERE MÓJ ADRES tomek-1975@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
usertrue Re: sprawdzone kwatery -Teodozja 26.08.10, 19:25 Odpuść, kwatera jest daleko od centrum moim zdaniem. Przejedź się na dworzec i wybierz wśród babuszek coś lepszego. My trafiliśmy na całe mieszkanie dla siebie, ciepła woda, a pokój klimatyzowany. 10$/os i to nam jeszcze wynajęła na 2 dni! (w efekcie zostaliśmy dłużej). Nie mam zbytnio namiaru, ew mogę Ci podać adres lub pytaj o babkę Tamarę ;) Do plaży (bezpłatnej, szerokiej, piaszczystej i nie przepełnionej) szczerze 10min z piwkiem w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszka Re: sprawdzone kwatery -Teodozja IP: *.089.c85.petrotel.pl 31.08.10, 18:44 Poproszę o namiary na tą kwaterę monini_a@tlen.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmirada Re: sprawdzone kwatery -Teodozja IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 23:40 Proszę o namiary: marmirada@interia.pl Dziękuję bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof0307 Re: sprawdzone kwatery -Teodozja 19.01.11, 20:34 proszę o namiary z góry dziękuje krzysztof1@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew1a Re: sprawdzone kwatery -Teodozja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 20:06 W sierpniu 2010 spędziłem bardzo udany urlop w pensjonacie "Briz" w Teodozji w atrakcyjnej cenie.Obiekt w spokojnej okolicy,z mozliwością parkowania auta,sympatyczni i uczynni właściciele znają język polski.Gospodarz ma busa i organizuje dla gości wycieczki po Krymie.Polecam ten pensjonat i Teodozję z "czystym sumieniem-szczegółowe pytania proszę kierować na mail zbak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś