fellini0 25.09.09, 12:13 Witam. Mam pytanie, czy powprowadzeniu zmian na blox.pl użutkownicy będą mieli możliwość wklejania na swoich blogach filmików youtube? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fellini0 Re: Filmiki youtube 25.09.09, 14:49 Dobrze, ale skoro tak to dla czego z menu nowego tematu nie ma możliwości do wstawienia filmiku? Wcześniej byl odnośnik wklejalo się link i wszystko gralo. Teraz gdzieś to umknęlo lub jestem jakiś nieświadomy. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Filmiki youtube 25.09.09, 15:20 Jakoś nie pamiętam żeby wcześniej filmy z YT wstawiało się w formie prostego linka. Jak chciałeś samego linka (bez wyświetlania obrazu), to przycisk "Wstaw link" jest nadal. Jak chcesz pełny teledysk, to nadal trzeba wkleić kod podany na YT, najlepiej po przejściu do trybu HTML. Przynajmniej w edytorze TinyMCE, nie wiem z czego korzystasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Filmiki youtube 25.09.09, 16:06 W tiny_mce można wstawić film YT używając samego linka strony przy pomocy pluginu media. Ten plugin na chwilę zniknął, ale niebawem wróci. Odpowiedz Link Zgłoś