ble1988 10.02.10, 17:39 Jak dodać na bloga ramkę fanów z facebooka? Na facebooku podają, że trzeba wkleić kod html i to wystarcza. Wklejam to do przykładowej notki, i dalej nic z tego. Ma ktoś jakiś pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: Ramka fanów 10.02.10, 18:08 - Ramkę bierzesz stąd: www.facebook.com/facebook-widgets/fanbox.php i tam konfigurujesz jej wygląd - w "Wybierz, gdzie dodać widget" klikasz na "other" - skopiuj wygenerowany kod i wklej go... albo tu: ustawienia>boczna szpalta>pole na dodatkowy html - wtedy ramka pojawi się z boku bloga albo tu: >ustawienia>pozostałe>dodaj pod każda notką - ramka pojawi się pomiędzy treścią notki a listą komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ble1988 Re: Ramka fanów 10.02.10, 21:19 Tak, tutaj wiem jak to działa. Ale chciałem to dać nie pod notką, ale pod stroną, którą dodaję (to co mogę dodać w dziale strony) Tam tylko wyświetla się link do facebooka i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Ramka fanów 10.02.10, 23:54 W edytorze kliknij na guzik HTML i tam wklej kod z fb. Odpowiedz Link Zgłoś
ble1988 Re: Ramka fanów 11.02.10, 09:35 Napisałem w pierwszym poście, że tak zrobiłem i że to nie działa. Odpuszczam sobie to, wystarczy jak będzie mi się ramka pojawiać w każdej notce, a nie w stronach. Dzięki za chęć pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Ramka fanów 11.02.10, 11:28 Rzeczywiście, edytor masakruje ten skrypt. Przełącz edytor na "prosty edytor tekstowy" i wklej kod w niego - zadziała na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś