viridianka 04.05.10, 10:58 właśnie zauważyłam, że skasowało mi cztery notki... ja ich NIE USUWAŁAM, co może być przyczyną? proszę o wyjaśnienia. Czy to jest spowodowane przerwą techniczną jakiś czas temu? Miało być wszystko w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: skasowane notki 04.05.10, 16:01 Najpierw sprawdź, czy na pewno skasowane, wyczyść pamięć podręczną etc. A potem podaj adres bloga, jak chcesz, żeby Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
viridianka Re: skasowane notki 04.05.10, 23:11 oto mój adres bloga: cioccolatogatto.blox.pl/html zostały usunięte notki o tytułach: czekoladowe ciasto z musem, bez-mączne ciasto czekoladowo-orzechowe, trufle z orzechami laskowymi, apple pops. Czy to wystarczy, czy mam podać coś więcej? zdjęcia w zasobach bloga są, ale notek niet. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: skasowane notki 05.05.10, 09:20 a tak z grubsza kiedy publikowałaś te wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś
viridianka Re: skasowane notki 05.05.10, 13:01 5 lutego, 20 grudnia, 10 stycznia, 19 sierpnia - to są daty kiedy wrzuciłam zdjęcia do zasobów bloga, notki publikowałam tego samego dnia lub chwilę po. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: skasowane notki 06.05.10, 11:23 Z logów wynika, że wpisy "czekoladowe ciasto z musem" i "apple pops" zostały skasowane przez zalogowanego właściciela bloga. Po pozostałych notkach o których piszesz nie ma śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
viridianka Re: skasowane notki 06.05.10, 11:56 nic z tego nie rozumiem... ja nic nie kasowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
viridianka Re: skasowane notki 06.05.10, 12:02 przypomniałam sobie, że zmieniałam kategorie tych 4 notek, przenosząc do innej... to pewnie tu tkwi problem, nie miałam pojęcia że je usunie. Pewnie nie można ich już odzyskać? Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: skasowane notki 04.05.10, 22:56 Żadna przerwa nie kasowała notek - podaj adres i (przynajmniej z grubsza) jakich notek brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś