Dodaj do ulubionych

skasowane notki

04.05.10, 10:58
właśnie zauważyłam, że skasowało mi cztery notki... ja ich NIE USUWAŁAM, co może być przyczyną? proszę o wyjaśnienia. Czy to jest spowodowane przerwą techniczną jakiś czas temu? Miało być wszystko w porządku...
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: skasowane notki 04.05.10, 16:01
      Najpierw sprawdź, czy na pewno skasowane, wyczyść pamięć podręczną etc. A potem
      podaj adres bloga, jak chcesz, żeby Ci pomóc.
      • viridianka Re: skasowane notki 04.05.10, 23:11
        oto mój adres bloga:
        cioccolatogatto.blox.pl/html
        zostały usunięte notki o tytułach:
        czekoladowe ciasto z musem, bez-mączne ciasto czekoladowo-orzechowe, trufle z
        orzechami laskowymi, apple pops. Czy to wystarczy, czy mam podać coś więcej?

zdjęcia w zasobach bloga są, ale notek niet.
        • ols Re: skasowane notki 05.05.10, 09:20
          a tak z grubsza kiedy publikowałaś te wpisy?
          • viridianka Re: skasowane notki 05.05.10, 13:01
            5 lutego, 20 grudnia, 10 stycznia, 19 sierpnia - to są daty kiedy wrzuciłam
            zdjęcia do zasobów bloga, notki publikowałam tego samego dnia lub chwilę po.
            • ols Re: skasowane notki 06.05.10, 11:23
              Z logów wynika, że wpisy "czekoladowe ciasto z musem" i "apple pops" zostały skasowane przez zalogowanego właściciela bloga. Po pozostałych notkach o których piszesz nie ma śladu.
              • viridianka Re: skasowane notki 06.05.10, 11:56
                nic z tego nie rozumiem... ja nic nie kasowałam.
                • viridianka Re: skasowane notki 06.05.10, 12:02
                  przypomniałam sobie, że zmieniałam kategorie tych 4 notek, przenosząc do
                  innej... to pewnie tu tkwi problem, nie miałam pojęcia że je usunie. Pewnie nie
                  można ich już odzyskać?
    • ols Re: skasowane notki 04.05.10, 22:56
      Żadna przerwa nie kasowała notek - podaj adres i (przynajmniej z grubsza) jakich notek brakuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka