ninga 23.07.10, 20:24 Czy jest jakiś powód by się przesiadać na nowy? tzn. czy w tym nowym są jakieś nowe funkcje, których w starym nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.z.y.m.o.n Re: mam stary szablon 24.07.10, 10:52 Są zmiany na plus (i na minus), ale też niedoróbki wciąż straszą w kodzie. Jeżeli nie znasz dobrze CSS to rękoma i nogami trzymaj się starego. Zmiana, przynajmniej do czasu pojawienia się większej liczby alternatywnych szablonów, może tylko narobić problemów. Na podstawie domyślnego szablonu CSS dla nowego kodu HTML tylko wyjadacze będą potrafili zrobić coś sensownego. Całą resztę poprawki przyprawia jedynie o ból głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ninga Re: mam stary szablon 26.07.10, 09:03 Dzięki za rade. Zastosuję się, bo CSS i w starym szablonie nie jest moim przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: mam stary szablon 27.07.10, 10:38 Jeśli twój obecny szablon ci odpowiada i nie masz ochoty go zmieniać to nie ma żadnego powodu żebyś kombinowała z nowym. Odpowiedz Link Zgłoś