Dodaj do ulubionych

Parę pytań...

10.11.10, 14:32
- Czy ktoś zajmuje się błędem związanym z wyświetlaniem tagów na stronie wpisu? (błąd jakiś czas temu zgłosiłem na mpieck@gazeta.pl)
- Dlaczego w szablonie "new_age" brak odnośnika "czytaj dalej"?
- Dlaczego logowanie do Blox.pl trwa parę minut i zwykle kończy się błędem 503? (tak, Blox to jedyny serwis, w którym występuje u mnie tego rodzaju problem)
- Dlaczego Blox multiplikuje moje komentarze? (jw.)
Obserwuj wątek
    • mpieck Re: Parę pytań... 12.11.10, 10:38
      - Czy ktoś zajmuje się błędem związanym z wyświetlaniem tagów na stronie wpisu?
      > (błąd jakiś czas temu zgłosiłem na mpieck@gazeta.pl)

Przypomnij proszę co to za błąd, przeczesałem skrzynkę i nic takiego nie znalazłem. BTW ten adres nie jest adresem helpdeskowym, nie należy na niego wysyłać zgłoszeń bez wyraźnej prośby z mojej strony. Takie problemy można z powodzeniem rozwiązywać na forum, to nie tajemnica że coś nie działa. Jeśli ktoś ma potrzebę wysłania emaila, może wysyłać na pomoc at agora.pl, wtedy przynajmniej zgłoszenie nie zginie.

> - Dlaczego w szablonie "new_age" brak odnośnika "czytaj dalej"?

Jest w nim błąd, projektant ominął tą funkcjonalność.

> - Dlaczego logowanie do Blox.pl trwa parę minut i zwykle kończy się błędem 503?

czy tak się dzieje zawsze, jeśli nie jak często?

> - Dlaczego Blox multiplikuje moje komentarze?

Naciskasz wielokrotnie wyślij? Jeśli problem jest globalny, widzielibyśmy to w bazie danych.
      • stl Re: Parę pytań... 12.11.10, 11:23
        > Przypomnij proszę co to za błąd, przeczesałem skrzynkę i nic takiego nie znalaz
        > łem. BTW ten adres nie jest adresem helpdeskowym, nie należy na niego wysyłać z
        > głoszeń bez wyraźnej prośby z mojej strony.

W szablonie "new_age" na stronie wpisu nie wyświetlają się przypisane do niego tagi.
        Adres e-mail zasugerował mi ols.

> Jest w nim błąd, projektant ominął tą funkcjonalność.

Poprawicie to w najbliższym czasie?
        Przy okazji link "poprzedni/następny miesiąc" w kalendarzu mają zamieniony atrybut "title".

> czy tak się dzieje zawsze, jeśli nie jak często?

Nie zawsze, ale bardzo często, 3 razy na 4 próby. (mimo błędu 503, loguję się do systemu, wystarczy, że ponownie wywołam adres)

> Naciskasz wielokrotnie wyślij? Jeśli problem jest globalny, widzielibyśmy to w
        > bazie danych.

Nie... Oba problemy pojawiły się wraz z nową wersją serwisu.
        • mpieck Re: Parę pytań... 12.11.10, 11:49
          Szablon będzie poprawiony przy najbliższej okazji (programista jest zajęty innymi rzeczami).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka