Dodaj do ulubionych

Prośba o napisanie css

31.12.10, 00:05
Witam, próbuję zrozumieć ten cały css, ale mi to nie wychodzi. Dopiero co nauczyłem się htmla, a tu muszę pisać w css. Już chyba kilka tygodni w tym siedzę i nadal nic. Mógłby ktoś napisać css do mojego szablonu? jest dość prosty - nagłówek, treść bloga, boczna szpatla (czy jakoś tak)? Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • mojtrening Re: Prośba o napisanie css 01.01.11, 09:11
      antol69 napisał:

> Witam, próbuję zrozumieć ten cały css, ale mi to nie wychodzi. Dopiero co naucz
      > yłem się htmla, a tu muszę pisać w css. Już chyba kilka tygodni w tym siedzę i
      > nadal nic. Mógłby ktoś napisać css do mojego szablonu? jest dość prosty - nagłó
      > wek, treść bloga, boczna szpatla (czy jakoś tak)? Proszę o pomoc.

Nie nauczysz się html'a. css'a lub php z książki lecz na własnych błędach tworząc strony, testując rozwiązania i różne pomysły.
      Nikt Ci nie napisze css'a tak jak chcesz - blog ma swój css i można go sobie modyfikować lub skopiować cały z innego bloga.
      Piszesz coś o nagłówku, treści bloga, bocznej szpalcie - ale sam nie wiesz czego chcesz - nic nie określiłeś - nawet adresu bloga nie podałeś....
      Poszukaj na blogach, stronach z skryptami jak modyfikować css'a i htmla - poczytaj jak to robić w szablonach bloxa - pobierz sobie szablony i porównuj standardowy css do zmodyfikowanych - wtedy będziesz miał zmiany, różnice jakie zostały wprowadzone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka