Dodaj do ulubionych

A niech Was ... strzeli!

22.03.11, 08:53
Pozwolę sobie wyrazić swoje niezadowolenie. Napisałem przed chwilą notkę w blogu kradnąc czas przeznaczony na coś innego. Po zakończeniu kliknąłem "Publikuj wpis" i... przeniosło mnie na stronę mojego blogu. Wszedłem jeszcze raz do edytora i chciałem odzyskać wpis. Owszem, odzyskałem... poprzednio opublikowaną już notkę. Ta dzisiejsza poszła w kosmos. A niech Was tam po drugiej stronie serwera [...]* strzeli.

*) wpiszcie sobie tutaj jakieś niecenzuralne słowo odpowiednie do sytuacji...
Obserwuj wątek
    • brezly Re: A niech Was ... strzeli! 22.03.11, 15:08
      Typowe. Ale mam w nosie, od kiedy zassalem sobie Bloxera (dziekujemy ci, Mpieck smile), czasem jednak cos sie da, co? :-ßß). Co prawda klne w zywy kamien na rozmiar okna z testem, ale zawsze moge sobie zapisac co mam, dodatkowo nie ma hopsztosow jakie wyprawiaja edytory na Bloxie.
      Z mojego punktu widzenia ma tez te zalete ze nie trzeba sie doktoryzowac z CSSologii zeby pisac blog.
      • mpieck Re: A niech Was ... strzeli! 23.03.11, 09:24
        Na tej stronie można dodawać propozycje dotyczące udoskonaleń Bloxera:

sourceforge.net/tracker/?func=add&group_id=295757&atid=1248543
        od czasu wypuszczenia pierwszej wersji, wiele zgłoszeń użytkowników dotyczących funkcjonalności programu zostało zrealizowanych, niestety nie wszyscy zgłaszają w 1 miejscu.
    • perrier Re: A niech Was ... strzeli! 22.03.11, 20:23
      Polecam pisanie notek w notatniku. Potem mozna spokojnie skopiowac i wkleic. Jezeli Blox nagle sfiksuje to notka nie zginie. smile
      • roztoczanski Re: A niech Was ... strzeli! 24.03.11, 23:57
        Chyba, że komp padnie wink
    • no_angel23 Re: A niech Was ... strzeli! 08.04.11, 11:39
      WŁAŚNIE! Mam identyczne sytuacje. A pisanie notek w notatniku mi nie odpowiada. Chcę pisac bezpośrednio w swoim blogu. Po to do cholery jest chyba ten edytor?Czy co tam. Połknęło mi w ten sposób chyba z 4 notatki, bo się zapomniałam i nie skopiowałam, przed publikacją. Co 3-4 notatka się nie ukazuje, bo coś żeście namącili. I to właśnie jakoś od czasu tych waszych "poprawek" do jasnej ciasnej.
      • bartoszcze SOA #1 08.04.11, 12:43
        Mnie nie zżera. Zasadniczosmile
        • magicznaoctava Re: SOA #1 11.04.11, 17:31
          Jeżeli ktoś posługuje się przeglądarką firefoxem to polecam wgrać sobie wtyczkę o nazwie LAZARUS. Ten programik zapisuje wszystkie informacje, które się pisze w necie i zawsze po wylogowaniu można skopiować całą zawartość tego co zniknęło. Ja od kiedy tę wtyczkę mam nie przejmuję się tym wylogowaniem na bloxie i na każdym innym portalu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka