the_dzidka 03.05.04, 10:53 Od paru wpisów prawy margines zakrywa mi część tekstu. Co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tebe Re: PRAWY MARGINES!! 04.05.04, 13:19 Tu aniechto.blox.pl/ ? Ja widzę dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: PRAWY MARGINES!! 05.05.04, 17:40 tebe napisał: > Tu aniechto.blox.pl/ ? > Ja widzę dobrze... Czyli kurna problem tkwi w moim kompie jednak No to mam zagwozdkę... Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: PRAWY MARGINES!! 05.05.04, 18:00 Czekaj znalazłem. W miśku znalazłem. W innych przeglądarkach nie. Zmieniałaś coś w skórce? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: PRAWY MARGINES!! 06.05.04, 11:14 tebe napisał: > Czekaj znalazłem. W miśku znalazłem. W innych przeglądarkach nie. > Zmieniałaś coś w skórce? Chciałam zmienić na inna, zapisałam nawet te zmiany, ale koniec końców wróciłam do pierwotnej. Chyba faktycznie wtedy się to zaczęło. Aha, ja właśnie z Misia korzstam. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: PRAWY MARGINES!! 06.05.04, 11:55 W tym poście coś masz nie tak. Jakieś tabele tam otworzyłaś czy coś. Spróbuj to wyprostować, bo to raczej wynika z Twojego majsterkowania Odpowiedz Link Zgłoś