Dodaj do ulubionych

Niewidoczne statystyki

02.12.11, 09:28
Piszę dwa blogi. Na jednym z nich nie wyświetlają mi się od wczoraj statystyki. W okienku, gdzie powinny widnieć, znajdują się ostatnie komentarze. Na drugim nie ma z tym problemu. Mogę prosic o wyjaśnienie?

Blog na którym się nie wyświetla - gotowaniecieszy.blox.pl/html
Blog, na którym się wyświetla - wmoimobiektywie.blox.pl/html
Obserwuj wątek
    • bognna Re: Niewidoczne statystyki 02.12.11, 10:27
      No wlasnie. U mnie rowniez od wczoraj statystyki sie nie wyswietlaja.

Rowniez chcialabym widziec z jakiej przyczyny.
      • squirk Re: Niewidoczne statystyki 02.12.11, 13:54
        Potwierdzam, statystyk niet.
        Droga predakcjo, prosimy o interwencję.
        • bartoszcze Re: Niewidoczne statystyki 02.12.11, 17:03
          W ramach akcji obywatelskiego raportowania uprzejmie donoszę, że na obu moich blogach statystyki są (choć ich wątłość chętnie zwalę na awarię).
          • squirk Re: Niewidoczne statystyki 02.12.11, 17:10
            A u mnie nadal nic, od wczoraj.
            Cóż, może pora na przeprowadzkę.
            • bartoszcze Re: Niewidoczne statystyki 02.12.11, 22:09
              A blogujesz dla blogowania, czy dla statystyk?
              Mam znajomego, poblogował na Bloksie, stwierdził że nie mu nie odpowiada, przeniósł się na WP, poblogował, stwierdził że mu nie odpowiada, i wrócił na Bloksa. Nadal nie jest zresztą do końca zadowolonysmile
              • squirk Re: Niewidoczne statystyki 02.12.11, 22:15
                Dla blogowania, ale dzięki statsom widze, kto do mnie zagląda i mogę też do niego zajrzeć, a jeśli to ktoś fajny i dobrze pisze, to warto - zalezy mi na jakości, ilość wejść nie ma znaczenia, a wszystkie niemal ludziki, których widzisz u mnie w zakładce, to efekt "zajrzałam i potem ktoś zajrzał do mnie albo odwrotnie" smile
                • bognna Re: Niewidoczne statystyki 02.12.11, 22:31
                  Satystyki znowu niewidoczne.
                  Post do Adminow: prosze o interwencje.
                  • emilka_sen Re: Niewidoczne statystyki 03.12.11, 10:00
                    U mnie wczoraj były, a po północy też znikły
                    Emilii Palace
                • bartoszcze Re: Niewidoczne statystyki 03.12.11, 14:19
                  > dzięki statsom widze, kto do mnie zagląda

To nie zawsze tak działa. Dzięki statsom widzisz tylko, na jakim blogu kliknięto w link do Ciebie, a ja np. zwykle rzadko klikam w link na moim blogu, a zwykle raczej wchodzę "z bebechów". Z kolei jak widzę po kilka wejść z zaprzyjaźnionego blogu, to wiem, że to raczej wspólni znajomi zajrzeli w ten sposób, ale nie wiem kto dokładnie - a jednocześnie mam wejścia z takich blogów, że ni chu-chu nie zgaduję kto (bo właściciel mnie nie linkuje ani nigdy u mnie nie napisze), i jedynym prawdopodobnym wytłumaczeniem jest, że Blox podpowiedział linka na zasadzie "ten blog obok".
                  • Gość: anitaes Re: Niewidoczne statystyki IP: *.250-95-r.retail.telecomitalia.it 04.12.11, 09:00
                    U mnie nie ma statystyk od kilku dni, adminie: help!
                  • squirk Re: Niewidoczne statystyki 04.12.11, 16:23
                    Bartoszcze - liczy się efekt, a efektem jest poznawanie nowych blogów, dopiero odkrywam ten świat i kręci mnie to, ludzie mnie kręcą smile
                    • bognna Re: Niewidoczne statystyki 04.12.11, 19:40
                      Znowu do Admniow: jezeli to jest zart to niestety kiepskiej jakosci.
                      Statystyk PONOWNIE nie ma sad
                      • bartoszcze Re: Niewidoczne statystyki 04.12.11, 23:37
                        W dalszym ciągu jest weekend. A awaria występuje wyłącznie lokalnie, bo SOA#1.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka