Witam,
Może nowy Administrator będzie w stanie rozwiązać problem z którym borykam się bodajże od roku. Mianowicie chodzi oto, że dodaje sobie fotki na Fotoforum, następnie wchodze w opcje "Linki do zdjęcia", kopiuje adres z pozycji "Wklej na stronę - duże zdjęcie" i przechodzę do edycji bloga, następnie do edycji wpisu, wybieram "Wstaw/Edytuj obraz" i wklejam skopiowany adres do pozycji "URL obrazka", klikam "Wstaw" i pojawia mi się komunikat: "" border="0" onload="ImageDialog.updateImageData(this);" onerror="ImageDialog.resetImageData();" />
Zamiast zdjęcia wkleja się tylko malutki kwadracik (wiem, ze mało fachowe określenie

) i tyle...wcześniej nie miałem żadnych problemów. Dobra znalazłem na to obejście, a mianowicie kopiowałem adres zdjęcia z Fotoforum, na blogu wybierałem opcje "HTML", wklejałem adres i zdjęcie wskakiwało bez problemu...przez rok...od wczoraj pojawia się również mały kwadracik i tyle...W ten sposób zostałem skazany na dodawanie zdjęć do zasobów blogu, co jest dla mnie średnim rozwiązaniem, bo zdecydoważnie wygodniejsze i dające przede wszystkim więcej możliwości było kopiowanie adresu zdjęcia z FotoForum. Wcześniej działało, dlatego podejrzewam, e to kwestia jakiś ustawień. Proszę o sprawdzenie

Sprawdzałem w trzech różnych przeglądarkach: Explorer, Mozilla i Chrome, na systemach Vista oraz XP. Z racji, że mam dwa blogi, to podaje adres tego właściwego: www.galeriamiastalodzi.blox.pl
Pozdrawiam, Michał