Gość: blenda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 20:48 hej namieszalam cos w ustawieniach i teraz moj blog mozna przeczytac tylko po zalogowaniu jak mam to zmieenic aby byl ogolnodostepny z gory dziekuej za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: blagam pomozcie 01.10.12, 23:47 Co to za blog i co to znaczy "tylko po zalogowaniu"? Odpowiedz Link Zgłoś
blenda2007 Re: blagam pomozcie 02.10.12, 07:38 hej problem jest taki ze aby ktos mogl wejsc na moj blog musi byc zalogowany wyswietla sie komunikatostęp do tego blogu został zastrzeżony przez jego właściciela. Jeżeli masz do niego prawo dostępu i chcesz go zobaczyć, musisz się zalogować. nie chce aby tak bylo chce aby wszyscy mogli tam wejsc nawet bez zalogowania dzieki z gory za pomoc dobry czlowiekuwogole nie wiem jak to odblokowac Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: blagam pomozcie 02.10.12, 08:57 Pewnie ograniczyłaś dostęp tylko dla wybranych użytkowników: Edycja\Ustawienia\Użytkownicy\Dostęp dla zdefiniowanej grupy użytkowników: Tak chyba że całkiem ukryłaś blog: Edycja\Ustawienia\Główne\Czy ukryć blog: Tak. Sprawdź ustawienia i je ewentualnie zmień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: blagam pomozcie IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.12, 12:17 nic nie pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLENDA Re: blagam pomozcie IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.12, 14:35 ZLITUJCIE SIĘ zaczarowanakuchnia.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: blagam pomozcie 02.10.12, 15:51 To nie jest Twój blog mojazaczarowanakuchnia.blox.pl <- nie jest zablokowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: blagam pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 20:18 hehehe blondynka blondynka baardzo dziekuje i pozdrawiamstraasznei mi glupio ale to moj debiut i jestem jak widac zielona pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś