Dodaj do ulubionych

Pytanie do administratorów blox

IP: 93.154.177.* 29.07.13, 18:31
Witam
1. Zablokowalo mi pare blogów pewnie dlatego ze były linki pozycjonujące podmiot ,i jak moge odzyskac zawarte na nich teksty? Czy administrator moze mi udostępnić jakiś backup?? Do kogo napisac?

2. Czy jeżeli zmienilbym na nich te linki zeby prowadziły ale np. Do innych blogów to mogły by zostać?

Obserwuj wątek
    • eela Re: Pytanie do administratorów blox 29.07.13, 20:29
      Spamerów administracja powinna traktowac bezlitośnie. Nie udostępniac zablokowanych blogów do skopiowania. Może wtedy skończy się zaśmiecanie bloxa przez róznych cwaniaczków.

Można wyżyć z pozycjonowania na bloxie czy na innych platformach blogowych tez masz po kilkadziesiąc blogów do pozycjonowania?
      • Gość: Darek Re: Pytanie do administratorów blox IP: 78.30.118.* 29.07.13, 21:22
        Akurat tobie nie musze sie tłumaczyć :] cwaniaczku smile
        • rozieblox Re: Pytanie do administratorów blox 31.07.13, 07:45
          Skoro nie chcesz tu rozmawiać, to poczytaj regulamin i się zastosuj, a nie skamlesz o pomoc na publicznym forum.

Agora nie ma obowiązku udostępniania backupu blogów łamiących regulamin. smile
    • Gość: fenix86 Re: Pytanie do administratorów blox IP: 193.239.126.* 02.08.13, 11:49
      Mam ten sam problem co kolezanka moj login jest taki sam jak autor prosze o pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka