Dodaj do ulubionych

ZMIANA HASŁA

18.10.13, 12:33
Jak zmienić hasło dostępu do bloxa cathel.blox.pl
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: ZMIANA HASŁA 18.10.13, 15:01
      Na tym blogu nie ma ograniczonego dostępu.
      Jeżeli chcesz włączyć tę funkcję.
      Po zalogowaniu zakładka USTAWIENIA -> GŁÓWNE sekcja Czy ukryć blog? Oznaczyć tak a następnie zapisać zmiany.
      • gawetad Re: ZMIANA HASŁA 18.10.13, 19:22
        Dzięki "bagienny" ALE NIE CHODZIŁOI MI O UKRYCIE BLGA LECZ ZMIANE HASŁA DO LOGOWANIA. Dzięki.Pozdrawiam i ponawiam pytanie.
        • radzido Re: ZMIANA HASŁA 18.10.13, 21:19
          konto.gazeta.pl/konto/0,0.html
          • gawetad Re: ZMIANA HASŁA 19.10.13, 12:11
            Dzięki Ci. Ale to też ni to. Uznają dotychczasowe hasło za niewłaśxciwe. A ja nim dostaję się na tego bloga. Więc jak to jest??? Nadal proszę o pomoc.
            Obie porady są GOOD, tylko nie w tym moim przypadku. Pozdrawiam.
          • gawetad Re: ZMIANA HASŁA 19.10.13, 12:23
            radzido...dałaś poradę ale i coś więcej..UROCZE I MĄDRE... wwww.chwastowisko.pl
            FANTASTYCZNE. KAŻDY "MIESZCZUCH BĘDZIE TYM ZACHWYCONY.
            • radzido Re: ZMIANA HASŁA 19.10.13, 18:25
              Bardzo mi miło. smile

Skoro żadna odpowiedź nie jest tą, jakiej oczekujesz, musisz dokładniej opisać, o co Ci chodzi.
              • gawetad Re: ZMIANA HASŁA 19.10.13, 22:25
                Nie potrafię podać nic istotnego do problemu jaki mam.Jeśli chcesz podam Ci dane do logowania do tego mego bloxa. Może Tobie uda się zmienić hasło. Zgoda? Pozdrawiam. Dzięki.
                • radzido Re: ZMIANA HASŁA 20.10.13, 12:38
                  Dziękuję za zaufanie, ale ja się na tym nie znam. smile
                  Jesli nie potrafisz dokładniej opisać swojego problemu, to obawiam się, że pozostanie nierozwiązany.
                  • Gość: wredny Re: ZMIANA HASŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 19:20
                    Gawed potrafi dyskryminować kobiece ciała, ale ze zmianą hasła ma problem.
                    • gawetad Re: ZMIANA HASŁA 21.10.13, 10:05
                      Gawetad nie dyskryminuje ciała kobiecego, lecz je podziwia i wskazuje jak to ciało zaspokajać. "wredny" wpatruj się w te seks fotki i myśl.Przeczytaj tekst n ad zdjęciami. Pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka