gawetad 18.10.13, 12:33 Jak zmienić hasło dostępu do bloxa cathel.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagienny Re: ZMIANA HASŁA 18.10.13, 15:01 Na tym blogu nie ma ograniczonego dostępu. Jeżeli chcesz włączyć tę funkcję. Po zalogowaniu zakładka USTAWIENIA -> GŁÓWNE sekcja Czy ukryć blog? Oznaczyć tak a następnie zapisać zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
gawetad Re: ZMIANA HASŁA 18.10.13, 19:22 Dzięki "bagienny" ALE NIE CHODZIŁOI MI O UKRYCIE BLGA LECZ ZMIANE HASŁA DO LOGOWANIA. Dzięki.Pozdrawiam i ponawiam pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gawetad Re: ZMIANA HASŁA 19.10.13, 12:11 Dzięki Ci. Ale to też ni to. Uznają dotychczasowe hasło za niewłaśxciwe. A ja nim dostaję się na tego bloga. Więc jak to jest??? Nadal proszę o pomoc. Obie porady są GOOD, tylko nie w tym moim przypadku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gawetad Re: ZMIANA HASŁA 19.10.13, 12:23 radzido...dałaś poradę ale i coś więcej..UROCZE I MĄDRE... wwww.chwastowisko.pl FANTASTYCZNE. KAŻDY "MIESZCZUCH BĘDZIE TYM ZACHWYCONY. Odpowiedz Link Zgłoś
radzido Re: ZMIANA HASŁA 19.10.13, 18:25 Bardzo mi miło. Skoro żadna odpowiedź nie jest tą, jakiej oczekujesz, musisz dokładniej opisać, o co Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gawetad Re: ZMIANA HASŁA 19.10.13, 22:25 Nie potrafię podać nic istotnego do problemu jaki mam.Jeśli chcesz podam Ci dane do logowania do tego mego bloxa. Może Tobie uda się zmienić hasło. Zgoda? Pozdrawiam. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
radzido Re: ZMIANA HASŁA 20.10.13, 12:38 Dziękuję za zaufanie, ale ja się na tym nie znam. Jesli nie potrafisz dokładniej opisać swojego problemu, to obawiam się, że pozostanie nierozwiązany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny Re: ZMIANA HASŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 19:20 Gawed potrafi dyskryminować kobiece ciała, ale ze zmianą hasła ma problem. Odpowiedz Link Zgłoś
gawetad Re: ZMIANA HASŁA 21.10.13, 10:05 Gawetad nie dyskryminuje ciała kobiecego, lecz je podziwia i wskazuje jak to ciało zaspokajać. "wredny" wpatruj się w te seks fotki i myśl.Przeczytaj tekst n ad zdjęciami. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś