bartoszcze 28.08.14, 08:20 Tak z ciekawości - na kiedy mniej więcej planujecie pełną funkcjonalność nowego Bloksa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagienny Re: wersja beta 28.08.14, 12:27 Sukcesywnie wdrażamy kolejne funkcjonalności. Przed nami jest jeszcze dużo pracy. Trudno w tej chwili określić kiedy będzie wszystko gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
japonia-info Re: wersja beta 09.09.14, 12:24 przydałaby się w nowej wersji funkcja dzielenia postu na wstęp i cz. główną Odpowiedz Link Zgłoś
tijuanense Re: wersja beta 10.09.14, 09:01 Taka funkcja istnieje, tylko na razie trzeba to robić "ręcznie". Wystarczy w miejscu, gdzie chcesz zrobić podział przejść do nowej linijki i wpisać w niej komendę [more] Następnie od nowej linijki zacząć pisać część główną postu. Odpowiedz Link Zgłoś
japonia-info Re: wersja beta 19.09.14, 10:48 czy zniknęła opcja wyboru czasu publikacji (mówię o becie), czy ja ślepa jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: wersja beta 19.09.14, 12:02 Na nowych blogach ta funkcja nie jest dostępna od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
japonia-info Re: wersja beta 19.09.14, 12:17 ale była - już korzystałam, a potem zniknęła. jak teraz żyć? Odpowiedz Link Zgłoś