Dodaj do ulubionych

Brak dostępu do bloga

IP: *.icpnet.pl 02.01.17, 10:06
Witam!
Chciałabym dowiedzieć się kiedy platforma blox.pl. będzie działać ponownie prawidłowo? Od wczorajszego wieczoru albo "coś się zacięło, przepraszamy " albo "błąd 404, blog o podanym adresie nie istnieje "...
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • warszawskasyrenka Re: Brak dostępu do bloga 02.01.17, 10:57
      też się dziś męczę, żeby cokolwiek napisać, czy udostępnić . . . crying
    • negev56 Re: Brak dostępu do bloga 02.01.17, 10:57
      Przyłączam się do pytania, bo te plansze jak za perelu niczego nie zmieniają, wciąż nie ma obrazu i dostępu.
    • bagienny Re: Brak dostępu do bloga 02.01.17, 11:11
      Czy sprawdziłaś na innej przeglądarce?
      Czy jest włączony adblock lub podobny dodatek?
      Czy wyczyściłaś cache?

Jeżeli tak, podaj proszę, jaka przeglądarka (numer wersji), adres (jeżeli inny niż w zgłoszeniu) oraz godzina wystąpienia problemu.
      • negev56 Re: Brak dostępu do bloga 02.01.17, 11:21
        A co to ma wspólnego jedno z drugim. Wczoraj wszystko było ok, notki, dodawanie komentarzy itd. Jeśli dzisiaj mogę się zalogawać, a już komentarza nie dodam, bo mnie wyrzuca z info, że coś się zacięło, lub bez takiej info, to chyba nie wina wyłączonego adblocka który mam zainstalowany od dawna, czy mitycznych cache.
        • bagienny Re: Brak dostępu do bloga 02.01.17, 12:19
          Potrzebujemy tych informacji do identyfikacji problemu.
          • kozmo1 Re: Brak dostępu do bloga 02.01.17, 12:54
            U mnie od rana dziś, IE, Mozilla. Błąd 404 i wyrzuca z edycji
      • warszawskasyrenka Re: Brak dostępu do bloga 02.01.17, 13:15
        problem jest od rana, cały czas, mozilla, chrome, nie można dodać zdjęć, nie można udostepniać, nie zapisują się teksty, cały czas wylogowuje...
      • plum74 Re: Brak dostępu do bloga 02.01.17, 13:34
        Różne przeglądarki, różne urządzenia. Mozilla, chrome, Windows Phone, Android.
        Komputer stacjonarny, tablet, smartphone... Niezależnie od urządzenia czy systemu wszędzie to samo. Pytałam również osoby, które czytają mojego bloga i otrzymałam informacje, że też nie mogą wchodzić na bloga. Do wczorajszego wieczora informacja, że "coś się zacięło" pojawiała się sporadycznie, wszystko działało prawidłowo, nigdy nie było informacji, że "blog nie istnieje" więc nie sądzę, żeby była to kwestia sprzętu czy systemu. Godziny występowania: co chwilę. wink
      • plum74 Re: Brak dostępu do bloga 07.02.17, 03:17
        Powtórka z rozrywki. wink Znów "blog o podanym adresie nie istnieje". wink
        • bagienny Re: Brak dostępu do bloga 07.02.17, 08:26
          Adres?
          • Gość: Abc Re: Brak dostępu do bloga IP: 78.11.75.* 07.02.17, 09:00
            Dzisiaj to samo. Nie można też wejść w stary widok bloxa
    • figmara Re: Brak dostępu do bloga 08.02.17, 10:06
      U mnie podobnie i to już od paru dni
      • bagienny Re: Brak dostępu do bloga 08.02.17, 10:39
        Problem zlokalizowany (dzięki indywidualnym, szczegółowym informacjom) - aktualnie naprawiamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka