kropka 13.10.04, 20:27 Czy nie można zastrzec tytułów, tak jak są zastrzeżone loginy? Bo to tak głupio trochę: gunia.blox.pl/html bloguspospolitus.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpieck Re: dwa blogi pod tym samym tytułem 14.10.04, 10:14 Teoretycznie wykonalne, w praktyce niestety średnio by się sprawdzało. Wystarczy dopisać kropkę na koncu czy wprowadzić cokowiek nie rzucającego sie w oczy np. |Blogus Pospolitus| i to ograniczenie można obejść. Można też spróbować Bloqus Pospolitus, możliwości podróbki jest wiele. Jedynym identyfikatorem bloga jest jego nazwa i tak raczej zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: dwa blogi pod tym samym tytułem 14.10.04, 17:53 a to po co rejestrancka kont pocztowo-forumowych? Tez się średnio sprawdza w praktyce, a jednak jest. Nie mówmy o celowych podróbach, bo na to nie ma rady. Blogów jest już tak duzo, że nikt nie jest w stanie sprawdzić, czy jego tytuł juz jest. Taka "maszynka" jak przy nickach pokazywałaby, że tytuł jest zajęty. Autor miałby szansę zmienic i uniknąć niezręcznej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aecg Re: dwa blogi pod tym samym tytułem IP: *.awf.edu.pl / *.man.polbox.pl 14.10.04, 13:32 Wiesz Jolus, wszystkie markowe produkty "cieszą się" podróbkami Odpowiedz Link Zgłoś
jolinda Re: dwa blogi pod tym samym tytułem 14.10.04, 21:14 hehe rozbawiłaś mnie dziękuję! no cóż... mnie to właściwie nie przeszkadza, ale mocno się zdziwiłam, gdy zobaczyłam prawie swój blog na liście nowozałożonych... pozdrawiam z BlogusaPospolitusa Odpowiedz Link Zgłoś