Gość: Edi IP: *.crowley.pl 14.04.05, 12:39 Kiedy czytam niektóre grafomańskie wypociny blogerów, to falki mi się przewracają, nie wiadomo czy śmiać się czy płakać, ludzie nie ośmieszajcie się lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiastep Re: Najgorszy blog - ranking 14.04.05, 13:11 O matko, toz to okropny ranking! Bardzo nie chcialabym, aby moj blog sie w takim znalazl ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_optymistka Re: Najgorszy blog - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:21 Jestem dyslektykiem, mój blog roi sie od błędów, kańciastych zdań i tym podobnych, jednakże jest to moje i tylko moje poletko i guzik mnie obchodzą twoje flaki, nie musisz go czytać nikt Cię nie zaprasza. Póki co w regulaminie nic nie napisano, że blog ma być pisany piękną polszczyzną a kolor tła ma być różowy, więc daruj sobie ten ranking. A coś mi się wydaje, że nie rozumiesz istoty blogów. Przez ten rok wielu takich, jak ty zapalonych polonistów, starało się uświadomić mi, że nie potrafie pisać, gwiżdżę na to, w zyciu codziennym stać mnie na opłacenie pracy korektora. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Najgorszy blog - ranking IP: *.crowley.pl 14.04.05, 16:24 A czy ja coś koleżanko wspomniałem obłędach, czy o polszczyźnie??? Nawet nie miałem na myśli twego bloga, więc nienadymaj się tak i czytaj ze zrozumieniem dziecinko... "Przemyślenia" niektórych blogerów, są doprawdy porażające! ludzie nie posiadają za grosz samokrytycyzmu, nie mają nic do zaprezentowania oprócz kilku prymitywnych zdań o niczym... zaślepienie, bezkrytyczna miłość własna, nutka ekshibicjonizmu i bezmyślne podążanie za modą powoduje, że masowo tworzą takie potworki jak blog nejakiego................ może jednak nie będę wskazywał palcem, każdy kto czytał ten wie, których blogerów mam na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pineska40 Re: Najgorszy blog - ranking IP: *.240.81.adsl.skynet.be 14.04.05, 16:24 Zgadam sie z Aga... wsadz sobie ten ranki... Nie podoba sie? Na gorze po prawej stronie jest taki maly krzyzyk, przycisnij i po klopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Najgorszy blog - ranking IP: *.crowley.pl 14.04.05, 16:27 Drogie panienki, przecież nikt jeszcze o was tu nie wspomniał, czyżby "uderz w stół a....."? Czego się boicie aż tak bardzo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perrier Re: Najgorszy blog - ranking IP: *.240.81.adsl.skynet.be 14.04.05, 18:24 Nie chodzi tu o zaden strach... Ludzie zakladaja blogi nie po to, zeby sie komus przypodobac, ale po to, ze maja taka potrzebe. Moze i robia bledy, moze i pisza glupoty, no to co? Niech pisza, w koncu im wolno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Najgorszy blog - ranking IP: *.crowley.pl 15.04.05, 12:04 Gdyby pisali tylko z potrzeby samego pisania, to nie podniecaliby się tak ilością odwiedzin. LICZNIK WEJŚĆ! – to jest co najbardziej ekscytuje domorosłych grafomanów, to dlatego wywnętrzają się - po to by KTOŚ TO CZYTAŁ! zaślepia ich przekonanie o własnej niezwykłości i ogromny brak samokrytycyzmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lida Re: Najgorszy blog - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:19 czy ty naprawde nie dostrzegasz głupoty własnego pomysłu? a może zrobimy ranking najgłupszych postów na forum? zostałbyś królem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Moje życie straciło sens - licznik nie działa IP: *.crowley.pl 15.04.05, 16:26 Jezu! licznik nie działa! chyba się posikam! bo jak teraz będę mogła się napawać i upajać tym, że ludzie czytają moje przecudnej urody blogerowe wypociny???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Najgorszy blog - ranking 15.04.05, 14:20 Przecież blogi nie biorą udziału w konkursie literackim. Każdy pisze tak jak potrafi. Można nie czytać. Nie wiem w czym widzisz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acwac Re: Najgorszy blog - ranking IP: *.elex.pl / *.elex.pl 16.04.05, 08:39 Edi-rozumiem ,że czujesz się lepszy od innych! Oj! Nie podoba mi się to. Należałoby cię ignorować. Fe! Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ememka Re: Najgorszy blog - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 15:14 Więcej tolerancji.Nawiasem mówiąc czasem licznik na blogu nie jest wcale po to,żeby liczył... czasem jest to jedyny sposób żeby sprawdzić po IP czy rodzina znowu nie wpadła na twój trop... Nie próbuj nikogo wpasowywać w jakieś ramki, niech tu każdy będzie jaki chce być, po to są blogi. Czytaj tylko to co lubisz a zachowasz swój spokój oraz zaoszczędzisz czas )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Keks Re: Najgorszy blog - ranking IP: 82.160.110.* 17.04.05, 16:52 Edi, a dlaczego nie podałeś linka do twojego bloga?? Na pewno z chęcią niektórzy skomentowali by też twoją twórczość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Najgorszy blog - ranking IP: *.crowley.pl 18.04.05, 12:20 Nie podałem bo nie piszę. W przeciwieństwie do innych posiadam odrobinę samokrytycyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
hellboy121 Re: Najgorszy blog - ranking 18.04.05, 13:48 nie bądź pies ogrodnika. jak już wyżej inni pisali, nikt ci nie każe czytać. to nie jest serwis dla wybranych i utalenowanych, tylko dla ludzi. każdy może pisać to co mu się podoba. już bardziej podobałby mi się ranking z najlepszymi blogami (przynajmniej byłoby to w lepszym stylu i mógłbyś unikać blogów, które tak ci przeszkadzają). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Najgorszy blog - ranking IP: *.crowley.pl 18.04.05, 15:33 A co ja innego robię? pewnie że unikam, ale jak już przypadkowo trafię, to nie mogę powstrzymać silnego odruchu wymiotnego... A propozycja z rankingiem najlepszych blogów? też może być, czemu nie... już widzę, jak te wszystkie miernoty z wypiekami na twarzy czytają wątek z nadzieją, że odnajdą tam swoje cienkie popłuczyny.... Odpowiedz Link Zgłoś
hellboy121 Re: Najgorszy blog - ranking 18.04.05, 21:41 no nie dokładnie chodziło mi o to co tu wypisujesz, ale nie ważne. tak mi się ten pomysł nie spodobał, że aż zrobiłem na ten temat wpis u siebie (uderz w stół a nożyce się odezwą - czemu nie). w każdym razie zawiadamiam bo nie chcę szczekać do księżyca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś