flyjoy 17.05.06, 14:05 Czy jest możliwość posortowania według daty rozpoczęcia pisania? Interesują mnie te, które powstały w ciągu ostatnich 3 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: data rozpoczęcia pisania? 17.05.06, 15:53 flyjoy napisał: > Czy jest możliwość posortowania według daty rozpoczęcia pisania? Interesują > mnie te, które powstały w ciągu ostatnich 3 miesięcy. Napisz, co chcesz tak posortować i "które" cię interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: data rozpoczęcia pisania? 19.05.06, 10:02 wszystkie, które powstały w przeciągu ostatnich 3 miesięcy. Można tak? Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: data rozpoczęcia pisania? 19.05.06, 11:47 Nadal nie rozumiem, co chcesz sortować. Odpowiedz Link Zgłoś
flyjoy Re: data rozpoczęcia pisania? 19.05.06, 12:26 chodzi mi o blogi, które zaczęły być pisane trzy miesiące temu do wczoraj. Powstały znaczy się. Pierwszy wpis odbył sie trzy miesiące temu, dwa miesięce i 30 dni temu, dwa miesiace i 29 dni temu... i tak az do wczoraj. Lub odwrotnie - od wczorj w dół. Da się? Pewnie masę takich blgów powstało. No wiesz - tak zrobić np.: "sortuj od najnowszego"... Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: data rozpoczęcia pisania? 19.05.06, 12:47 Obecnie nie ma takiej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
flyjoy Re: data rozpoczęcia pisania? 19.05.06, 13:25 szkoda, ale dzieki piękne za poświęcony czas )))) Odpowiedz Link Zgłoś