Dodaj do ulubionych

Problem z Technorati

14.08.06, 11:41
Próbuję na stronie Technorati użyć opcji "Claim blog", lecz ta funkcja nie działa. Próbowałem robić to przez opublikowanie postu z kodem wygenerowanym z Technorati, jak i poprzez wklejenie skryptu do sidebara.

Mimo poprawnych kroków (jestem tego pewien) system Technorati wywala mi info: "Your claim could not be completed because we couldn't find the claim code on your site. Please make sure you've followed all the steps above and try again." Dlaczego tak się dzieje. Po czyjej stronie leży wina?

Dodam tylko, że z blogiem opartym na Wordpressie nie miałem żadnego problemu.
Obserwuj wątek
    • kp1985 Re: Problem z Technorati 14.08.06, 12:02
      Problem się rozwiązał, a leżał po stronie... przeglądarki. Opera coś nawaliła.

Mam zatem inne pytanie, co do Technorati. Czy jest jakiś sposób by dodać tagi na bloxie.pl respondujące z Technorati?
      • mpieck Re: Problem z Technorati 14.08.06, 15:21
        Pytasz jak dodać tagi do notki? Z tego co pamiętam to standardowo, tak jak
        opisane jest to w manualu Technorati. Zobacz np. bloga hahahihi.blox.pl
        do każdej notki na końcu autor dodaje tagi indeksowane przez technorati.
        • kp1985 Re: Problem z Technorati 14.08.06, 18:09
          No tak. Ale z tego co tu widzę trzeba je dodawać ręcznie. Szkoda, że nie wprowadzicie czegoś takiego jak pluginy do wordpressa byłoby znacznie łatwiej.
          • mpieck Re: Problem z Technorati 14.08.06, 19:49
            Elastyczności konfiguracji personalnego systemu blogowego niestety pewnie nigdy
            nie osiągniemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka