Gość: kaje11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 15:53 czemu mi sie wszystko wkleiło na bok jak mam cofnąc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ra2er Re: blog 01.09.06, 17:43 Jeśli mówisz o tłuszczu na brzuchu (i wszystko idzie Ci w tzw. "boczki"), to sugeruję zmniejszyć ilość pochłanianych kalorii. Żeby cofnąć, musisz trochę potrenować na siłce. A jeżeli chodzi Ci o bloga, to podaj jego adres, a może któryś z adminów się zlituje i Ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaje11 komentarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:07 www.kaje11.blox.pl to moj blog ale niewiem jak wkleic komentarze ktory mi ktos przyslal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaje11 blog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:05 blogu chodzi przeciez stronie internetowej ale mam pytanko jak wkleic komentarze ktory mi przyslal na bloga Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: blog 02.09.06, 13:26 Napisz proszę po polsku o co Ci chodzi, bo nic z tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaje11 blog 02.09.06, 13:44 chodzi oto ze ktos mi pisze komentarz na bloga a ja nie moge go wkleic na bloga i go przeczytac i nie pokazuje sie ze go dodstalem Odpowiedz Link Zgłoś
kp1985 Re: blog 02.09.06, 13:51 Nie dubluj tematów. Ile razy można pytać o to samo. Jak nie wiesz jak czegoś używać, spójrz w pomoc. Czytaj Netykietę. Nie denerwuj olsa, bo dziś ma zły dzion Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: blog 02.09.06, 13:52 Mam bardzo dobry dzień dzisiaj. Już niedługo wychodzę z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ra2er Re: blog 02.09.06, 14:16 To zależy od tego, czy wreszcie napiszesz dokładnie o co biega, bo z polskiego jestem zajebisty a i tak nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kp1985 Re: blog 02.09.06, 14:34 Ja nawet studiuję polonistykę i nic z tego sklecić nie potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: blog 02.09.06, 14:17 Objerzyj obrazek mpieck.blox.pl/resource/moderuj.gif Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: blog 02.09.06, 15:58 Może i ma zły dzień, ale jak widzę ma też nową sekretarkę prosto z polonistyki Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: blog 02.09.06, 14:45 Moze dziewczeciu przyslal ktos komentarz mailem, i ona chce go sama wkleic? Tez nie za bardzo rozumiem, o co chodzi. I co sie wkleilo na bok? Bardzo zabawny watek - blagam, tylko niech nie pojdzie na osla czy cos takiego (ja bym go podwiesila ;-D ) Odpowiedz Link Zgłoś
xysztov Re: blog 02.09.06, 18:42 eeela napisała: > Bardzo zabawny watek - blagam, tylko niech nie pojdzie na osla czy cos takiego > > (ja bym go podwiesila ;-D ) boszzz, cóż za złośliwość ja, zainspirowany tym wątkiem, zastanawiam się czy nie należałoby wprowadzić testów, nawet nieprzesadnie trudnych, dla osób zakładających blogi. DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_feu Re: blog 03.09.06, 22:05 ) Na moje oko to dotyczy moderowania komentarzy, proponuje wyłaczyc i bedzie ok. Aczkolwiek to pierwsze zapytanie jest kompletnie niezrozumiałe Odpowiedz Link Zgłoś