Gość: hurr IP: *.chello.pl 07.11.06, 21:27 mam kilka pytań. mianowicie: 1) jak zmienić kolejność w kategoriach? 2) czy można odwrócić kolejność notek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: kolejność 07.11.06, 22:28 1) można, korzystając ze sposobu ze spacjami - spacja jest wg Bloksa w alfabecie przed "A" więc dostawiając spacje przed nazwą kategorii można je przesuwać na początek listy 2) nie można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guslarka Re: kolejność IP: *.aster.pl 08.11.06, 19:24 Co więcej - bo nie każdy się w tym od razu orientuje, kolejnością można manipulować przez liczbę wstawionych spacji. Dotyczy to zarówno kategorii, jak i folderó zakładek i samych zakładów. Bardzo wygodne, wszystko można ustawić po swojemu Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: kolejność 09.11.06, 09:19 Gość portalu: guslarka napisał(a): > [...] Bardzo wygodne [...] Jeśli to jest "bardzo wygodne" to ja już nie wiem jak zdefiniować niewygodę. Ale bardzo się cieszę, że komuś się taki okrężny sposób podoba Odpowiedz Link Zgłoś