ols 06.12.06, 18:36 blox.blox.pl/2006/12/30MB-dla-kazdego.html Pytania, uwagi, pochwały. Wszystko chętnie przyjmiemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tierralatina Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 06.12.06, 20:51 Mila niespodzianka. BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kot_maurycy Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 06.12.06, 21:03 Dzię - ku - je - my!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kominek Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 06.12.06, 22:29 ols napisał: > blox.blox.pl/2006/12/30MB-dla-kazdego.html > Pytania, uwagi, pochwały. Wszystko chętnie przyjmiemy Ja tam chwalę, choć tylko na zasadzie lepszy rydz niż nic, bo ostatnio jakoś tak ciszej pracowaliście nad zmianami Btw- jeśli chcecie wyprzedzić konkurencję, to pozwólcie umieszczać na blogach nie tylko fotki... Każdemu na początek 10 MB, niech się nauczą oszczędzać i wrzucać pliki na krótki czas (z uwagi na małą pojemność konta, będą musieli je kasować). Nieważne, że są od tego pozablogowe serwisy, tłum i tak się tym bardzo podnieci, a inni będą równać do naszego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 06.12.06, 22:32 Można umieszczać więcej niż tylko fotki. Całe mnóstwo rodzajów plików jest dozwolone (listę kiedyś wklejałem na forum). Odpowiedz Link Zgłoś
kominek Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 06.12.06, 23:22 ols napisał: > Można umieszczać więcej niż tylko fotki. Całe mnóstwo rodzajów plików jest dozw > olone (listę kiedyś wklejałem na forum). Jasne jpg, gify itp... Jeden grzyb. Jeśli do tego mnóstwo dodać możliwość umieszczania rar'ów to będzie super Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 06.12.06, 23:48 zipy mozna, jakby co. Przynajmniej Ols tak pisał Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 07.12.06, 00:02 Ależ marudzisz. Tu jest lista dozwolonych typów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=8&w=45276031&a=45276743 Jak widać rar nie ma, ale jest zip. I to od wieków niemalże. Odpowiedz Link Zgłoś
kominek Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 07.12.06, 17:59 ols napisał: > Ależ marudzisz. Tu jest lista dozwolonych typów: Większość z tych plików zda się ludziom jak psu na budę, bo max objętość 100 kb to tyle co nic. Oczywiste jest, że ograniczenie musi dotyczyć zdjęć, bo strony ładowałyby się zbyt długo, ale po co takie bezsensowne ograniczenie jeśli chodzi np. o avi lub pdf? W praktyce wrzucenie ww. plików jest niemożliwe, bo mało co tak mało zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 06.12.06, 22:39 Całkiem miła niespodzianka, własnie zauwazyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 07.12.06, 13:08 czy to dlatego nie mogę wejść na stronę bloxa? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 07.12.06, 13:14 Nie można wejść już od północy. Można tylko na blogi po linkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 07.12.06, 13:42 U mnie wszystko działa. Sprawdzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 07.12.06, 14:16 Prośba do tych, którym główna strona Bloksa nie działa. Wejdźcie w Menu Start>Uruchom. Wpiszcie "cmd" (bez cudzysłowów) i wciśnijcie OK. Potem wpiszcie "telnet blox.pl 80" (bez cudzysłowów). Wyślijcie do mnie zawartość ekranu, który dostaniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 07.12.06, 18:42 Cuda jakieś. Jeszcze w tej chwili nie mogłam wejść. Jak nacisnęłam "uruchom" i chciałam wpisać cmd nagle się blox pokazał. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Sprostowanie 07.12.06, 18:45 Na główną stronę bloxa mogę wejść, ale baaardzo wooolno się otwiera. Nie mogę się zalogować. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Sprostowanie 07.12.06, 18:49 Po wyjściu z logowaniu i ponownym wejściu na główną stronę okazało sie, że jestem zalogowana. Za to z kolei nie mogę wejść ani w edycję ani w otworzyc żadnego bloga do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: Sprostowanie 07.12.06, 19:59 Jeśli to pocieszenie, nie tylko Ty masz takie problemy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53555717 Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 07.12.06, 17:10 ja też dziękuję, ale jeszcze nie wiem za co, od kilku godzin mam kłopoty z otworzeniem bloxa, co się dzieje? z internetem kłopotu nie mam tylko z waszą stroną, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: Kochani, zwiększylismy blogi! 07.12.06, 17:44 Dzię-ku-ję za to, że we-szłam na blo-ga! Ale już nie da-łam ra-dy by wejść w u-sta-wie-nia. Za zwię-ksze-nie po-je-mno-ści po-dzię-ku-ję jak zo-ba-czę i u-wie-rzę! Odpowiedz Link Zgłoś