Dodaj do ulubionych

Kochani Admini-help

IP: *.cafe.arrakis.pl 27.02.07, 17:50
Potzrebuję pomocy.Ostatnimi czasy nawalala usługa wysyłaia zdjec mms-em do
bloga.Za kazdym razem dostawalam wiadomosc ze dostarczono ale jakos nigdy
zdjecie sie nie pojawialo...Teraz ten kłopot został rozwiązany..zdjęcie
pojawiło się na blogu...tle,że w ilościach takch jakich ja nie
potrzeuje.Kochani Admini pomóżcie.Nie mam czasu usuwać po jedym zdjęciu jako
jednym wpisie...Proszę zróbcie coś z tym.Dziękuję.Chodzi o blog
pannaprym.blox.pl
Obserwuj wątek
    • hrabina_feu Re: Kochani Admini-help 28.02.07, 15:19
      A to dlatego masz tyle zdjec... A ja probowałam wczoraj odgadnac co Ty przez to
      jedno zdjecie w takiej ilosci chcesz wyrazic, nie zapytałam juz, bo ładowało sie
      i ladowało i ladowało i odechciało mi sie czekac az sie laskawie zaladuje strona...
      Nie wiem czy Admini Ci w ten sposob pomoga, bardzo nie chetni sa takiej pomocy,
      zapewne wola by uzytkownicy sami dopieszczali swoje blogi... Ludzie zmienni sa i
      to co moglo wydawac sie jednego dnia uzytkownikowi zbedne nastepnego moze byc
      trescia calego zycia uzytkownika... to i lepiej by uzytkonicy okazali sie
      odpowiedzialni w tej kwestii i na swoje barki brali ciezar dopieszczania
      bloga... lepiej tak niz czytac ryki rozpaczy uzytkownika nastepnego dnia gdy
      biedak ow pojal iz nie swoimi rekoma wykonal tak straszliwa operacje dla jego
      samego... i chcial sie domagac powrotu do stanu dnia poprzedniego... toc
      zgłupiec mozna by bylo...

Ponadto z przykroscia stwierdzam, ze kod, ktory kiedys mi spaskudzil strone (i
      nie wiadomo skad sie tam wzial) musialam usuwac niestety sama recznie, choc
      dostałam wskazowke od Litosciwego Admina... Dzieki!! Sama bez slownej pomocy nic
      bym nie zrobila...
    • ols Re: Kochani Admini-help 28.02.07, 15:33
      Nie mamy bezpośredniego dostępu do edycji wpisów użytkowników, znacznie szybciej to pójdzie jeśli skasujesz zdjęcia sama.
      • lamarta Re: Kochani Admini-help 01.03.07, 09:34
        Nam też ta usługa popsuła szyki... Jeden wpis, wysłany sms'em, pokazał się
        ładnych parę dni za późno, po tzw. "ptokach". Wanży wpis... Wkurzające to,
        naprawdę. A przeciez usługa jest płatna, czyz nie? Dodam, że część wpisów
        sms'owych (i mms'owych) w ogóle się nie ukazałauncertain
        I nie na temat, ale jednak nie mogę się oprzeć - dlaczego nasz blog się tak
        długo otwiera???
        • sgk Re: Kochani Admini-help 01.03.07, 11:21
          lamarta napisała:
          > I nie na temat, ale jednak nie mogę się oprzeć - dlaczego nasz blog się tak
          długo otwiera???

Dlatego, że zewnętrzny licznik z numerator.pl strasznie wolno działa.
          A ponieważ masz układ bloga z wąską szpaltą po lewej stronie, wszystkie wsadzone
          w pole kod HTML skrypty ładują się przed zasadniczymi treściami.
          • Gość: lamarta Re: Kochani Admini-help IP: *.chello.pl 01.03.07, 20:00
            O, dziękismile Czyli zmienić na inny licznik? Kurcze, ale wcześniej nie było
            takich problemów - licznik jest już od jakiegos czasu, a długo sie ładuje
            zaledwie od kilku, najwyżej kilkunastu (?) dni.
            • sgk Re: Kochani Admini-help 01.03.07, 23:40
              Może niekoniecznie od razu zmieniać.
              Najpierw wycofać licznik z kodu HTML i zobaczyć, czy to prawdziwa przyczyna.
              A za kilka dni przywrócić kod i ponownie sprawdzić.
              Być może to jakieś przejściowe problemy z serwisem numerator.pl?
              • lamarta Re: Kochani Admini-help 03.03.07, 11:44
                Nie zdążyłam nawet nic zrobić, a już sie poprawiło - przyczyną był shoutbox
                (czy jak to się nazywa) - zniknął mi wtedy, gdy były problemy, mimo że go nie
                usuwałam, teraz jest znowu, a problem minąłsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka