18.05.07, 22:39
Za cholere nie potrafie się zalogowac na swojego bloga. Co się dzieje ?
Obserwuj wątek
    • ols Re: Logowanie 18.05.07, 22:58
      Raczej nic - obstawiam, że wyczyszczenie cache/ciasteczek rozwiąże problem.
      • cover_wielki Re: Logowanie 18.05.07, 23:15
        Juz sie rozwiązał, dzięki chyba ciastka.
        • t-800 Re: Logowanie 18.05.07, 23:55
          Patrzn na adres. Czasem w pasku zamiast www.blox.pl jest coś innego (np. coś w
          rodzaju 4345.blox.pl) i wtedy nie da się zalogować.
          • sgk Re: Logowanie 19.05.07, 00:38
            Gdy logujesz się bezpośrednio na stronę z numerkiem, dedykowaną dla zarządzania
            konkretnym blogiem (np. 19282.www.blox.pl), zapamiętaną choćby w
            zakładkach/ulubionych, to nie ma problemu.
            Jest tylko dziwna trudność, kiedy wygaśnie sesja i ze strony głównej www.blox.pl
            przekierowuje na tę "numeryczną" i zapętla się denerwująco.
            Wtedy trzeba zamknąć stronę i otworzyć na nowo z pasku adresu/zakładki.
            • cover_wielki Re: Logowanie 19.05.07, 12:00
              a na to nie zwróciłem uwagi ale pomajtrowałem przy ustawieniach zabezpieczeń,
              cookie i jakos złapało, hmmm cenne wskazówki, będe zwracał teraz więkasza
              uwagę smile dzięki.
            • Gość: T-800 Re: Logowanie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.05.07, 20:23
              sgk napisał:

> Wtedy trzeba zamknąć stronę i otworzyć na nowo z pasku adresu/zakładki

Wystarczy wejść na "właściwą" stronę Bloksa, chociażby klikając w stale
              widoczny baner z napisem "Blox".
              • sgk Re: Logowanie 19.05.07, 21:19
                Gość portalu: T-800 napisał(a):

> Wystarczy wejść na "właściwą" stronę Bloksa, chociażby klikając w stale
                > widoczny baner z napisem "Blox".

No właśnie ja piszę o takim przypadku, w którym to nie wystarcza, bo z tej
                "właściwej" przekierowuje logowanie na "numeryczną", nie potrafi się z niej
                zalogować i pomaga jedynie zamknięcie strony i start "na czysto".
                U mnie zdarza się to dość często, choć po zbyt długim okresie bezczynności po
                zalogowaniu.
                Notabene pytanie do adminów - jaki jest czas trwania sesji?
                • anna_1503 Re: Logowanie 21.05.07, 17:52
                  Może niezupełnie na temat, ale też o logowaniu. Chciałam sobie do elementów
                  dołożyć banerek pajacyka. No i tak skutecznie dołozyłam, że nie wiem w jaki
                  sposób usunęłam wszystko, co było w tych elementach, że zostały mi tylko
                  zakładki.Nie ma pajacyka, nie ma licznika, nie ma nic. Nie ma nawet "pisz
                  bloga". Zaraz wpadnę w czarną rozpacz! Buuuu! Co ja zrobiłam? odświeżanie nic
                  nie daje. Bardzo proszę o jakąś podpowiedź!

Pozdrawiam!
                  Anna
                  • anna_1503 Re: Logowanie 21.05.07, 17:58
                    Dopiero jak napisałam tutaj, to mnie olśniło, żeby wejść na bloga przez bloga
                    ćwiczebnego. Wkleiłam kod licznika (na blogu właściwym) i pojawilo się wreszcie
                    to"Pisz bloga" i licznik. Ale dlaczego wszystko zniknęlo i czemu pajacyk sie
                    nie pokazuje, to nie ma pojęcia dalej. uncertain
                • Gość: T-800 Re: Logowanie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.05.07, 23:19
                  sgk napisał:

> No właśnie ja piszę o takim przypadku, w którym to nie wystarcza, bo z tej
                  > "właściwej" przekierowuje logowanie na "numeryczną

Nie ma takiej opcji, że klikasz w "Blox" i Ci się ładuje "numeryczna".
                  • sgk Re: Logowanie 22.05.07, 00:19
                    Gość portalu: T-800 napisał(a):

> sgk napisał:
                    >
                    > > No właśnie ja piszę o takim przypadku, w którym to nie wystarcza, bo z tej
                    > > "właściwej" przekierowuje logowanie na "numeryczną
                    >
                    > Nie ma takiej opcji, że klikasz w "Blox" i Ci się ładuje "numeryczna".

No jak to nie ma jak jest?
                    Wiem, o czym piszę wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka