cover_wielki 18.05.07, 22:39 Za cholere nie potrafie się zalogowac na swojego bloga. Co się dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: Logowanie 18.05.07, 22:58 Raczej nic - obstawiam, że wyczyszczenie cache/ciasteczek rozwiąże problem. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Logowanie 18.05.07, 23:15 Juz sie rozwiązał, dzięki chyba ciastka. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Logowanie 18.05.07, 23:55 Patrzn na adres. Czasem w pasku zamiast www.blox.pl jest coś innego (np. coś w rodzaju 4345.blox.pl) i wtedy nie da się zalogować. Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Logowanie 19.05.07, 00:38 Gdy logujesz się bezpośrednio na stronę z numerkiem, dedykowaną dla zarządzania konkretnym blogiem (np. 19282.www.blox.pl), zapamiętaną choćby w zakładkach/ulubionych, to nie ma problemu. Jest tylko dziwna trudność, kiedy wygaśnie sesja i ze strony głównej www.blox.pl przekierowuje na tę "numeryczną" i zapętla się denerwująco. Wtedy trzeba zamknąć stronę i otworzyć na nowo z pasku adresu/zakładki. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Logowanie 19.05.07, 12:00 a na to nie zwróciłem uwagi ale pomajtrowałem przy ustawieniach zabezpieczeń, cookie i jakos złapało, hmmm cenne wskazówki, będe zwracał teraz więkasza uwagę dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Logowanie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.05.07, 20:23 sgk napisał: > Wtedy trzeba zamknąć stronę i otworzyć na nowo z pasku adresu/zakładki Wystarczy wejść na "właściwą" stronę Bloksa, chociażby klikając w stale widoczny baner z napisem "Blox". Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Logowanie 19.05.07, 21:19 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Wystarczy wejść na "właściwą" stronę Bloksa, chociażby klikając w stale > widoczny baner z napisem "Blox". No właśnie ja piszę o takim przypadku, w którym to nie wystarcza, bo z tej "właściwej" przekierowuje logowanie na "numeryczną", nie potrafi się z niej zalogować i pomaga jedynie zamknięcie strony i start "na czysto". U mnie zdarza się to dość często, choć po zbyt długim okresie bezczynności po zalogowaniu. Notabene pytanie do adminów - jaki jest czas trwania sesji? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_1503 Re: Logowanie 21.05.07, 17:52 Może niezupełnie na temat, ale też o logowaniu. Chciałam sobie do elementów dołożyć banerek pajacyka. No i tak skutecznie dołozyłam, że nie wiem w jaki sposób usunęłam wszystko, co było w tych elementach, że zostały mi tylko zakładki.Nie ma pajacyka, nie ma licznika, nie ma nic. Nie ma nawet "pisz bloga". Zaraz wpadnę w czarną rozpacz! Buuuu! Co ja zrobiłam? odświeżanie nic nie daje. Bardzo proszę o jakąś podpowiedź! Pozdrawiam! Anna Odpowiedz Link Zgłoś
anna_1503 Re: Logowanie 21.05.07, 17:58 Dopiero jak napisałam tutaj, to mnie olśniło, żeby wejść na bloga przez bloga ćwiczebnego. Wkleiłam kod licznika (na blogu właściwym) i pojawilo się wreszcie to"Pisz bloga" i licznik. Ale dlaczego wszystko zniknęlo i czemu pajacyk sie nie pokazuje, to nie ma pojęcia dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Logowanie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.05.07, 23:19 sgk napisał: > No właśnie ja piszę o takim przypadku, w którym to nie wystarcza, bo z tej > "właściwej" przekierowuje logowanie na "numeryczną Nie ma takiej opcji, że klikasz w "Blox" i Ci się ładuje "numeryczna". Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Logowanie 22.05.07, 00:19 Gość portalu: T-800 napisał(a): > sgk napisał: > > > No właśnie ja piszę o takim przypadku, w którym to nie wystarcza, bo z tej > > "właściwej" przekierowuje logowanie na "numeryczną > > Nie ma takiej opcji, że klikasz w "Blox" i Ci się ładuje "numeryczna". No jak to nie ma jak jest? Wiem, o czym piszę Odpowiedz Link Zgłoś