kreatywni 26.06.07, 19:04 W szablonie Kubrikc zdjęcia w notkach pojawiają się w ramkach. Który fragment css'u za to odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rona_ukr Re: Zdjęcia w ramkach 26.06.07, 19:21 .BlogWpisTresc { font-size:1.2em; line-height: 1.4em; } .BlogWpisTresc img { background: #f9f9f9; padding:15px; border:1px solid #eee; } .BlogWpisTresc li { color:#808080; } Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: Zdjęcia w ramkach 05.07.07, 12:38 Pomogliście mi w zdjęciach/obrazkach w notkach to może i pomożecie w zakładkach? Problem identyczny: obrazki które mam w zakładkach otacza ramka, którą chciałabym zlikwidować. Szukałam analogicznej definicji w css (jak ta odpowiadająca za obrazki w notce) ale nic nie znalzłam... Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Zdjęcia w ramkach 05.07.07, 14:43 Wstaw sobie w odpowiednim miejscu fragment: .ZakladkaEtykieta img {border: 0;} albo nie używaj Internet Explorera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreatywni Re: Zdjęcia w ramkach IP: *.lodz.mm.pl 05.07.07, 17:14 Faktycznie, w Operze nie ma tych ramek. Nie ma też niestety innych elementów, które wolałabym żeby były... Co do IE, ja od niedawna jestem faworytką Opery, ale zdaję sobie sprawę z faktu, że moi czytelnicy używają różnych przeglądarek Dziękuję serdecznie za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś