Gość: szpilka IP: *.chello.pl 11.07.07, 18:57 Witam! mam problem z edytorem.. Mogę tylko pisać za pomocą prostego edytora tekstowego. Gdy zmienię na inny nie wyświetla sie pole z treścią notki Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: problem z edytorem :( 12.07.07, 10:48 Jakiej przeglądarki używasz? Czy masz włączoną obsługę JavaScript? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: problem z edytorem :( IP: *.chello.pl 13.07.07, 10:26 Tak, mam włączoną. Używam FF. Pole do wpisu przez dosłownie sekunde się pojawia i znika Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: problem z edytorem :( 13.07.07, 11:06 W takim razie prawdopodobnie masz w systemie jakiś program blokujący reklamy, który działa zbyt agresywnie - "myli" edytor z reklamą i go wycina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: problem z edytorem :( IP: *.chello.pl 13.07.07, 12:21 hm.. nie znam się na tym.. spróbuje coś pokombinować. dzięki dodam jeszcze, ze na IE dziala (ale do szalu mnie ta przeglądarka doprowadza) Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: problem z edytorem :( 13.07.07, 13:12 Masz zainstalowany jakiś program antywirusowy? Masz zainstalowane rozszerzenie Ad Block (Plus) w FF? Odpowiedz Link Zgłoś
kakunia.k Re: problem z edytorem :( 18.07.07, 21:00 ja też mam problem z edytorem, TinyMCE. nie działa ani pod IE 60, ani pod FF, ani pod Operą. i co najlepsze, w innych serwisach ten (taki?) edytor działa bez problemów. javę mam najnowszą dostępną, antyvir i programy blokujące reklamy mają przykazane nic nie blokować na stronach bloxa. i nic Odpowiedz Link Zgłoś