dr_ewa999 06.09.07, 15:03 od kilku dni nie mogę dostać się na pocztę, czy są jakies problemy z serwerem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mery Re: problemy z pocztą 07.09.07, 13:21 Pojawiły się problemy, niestety, trwa naprawa Odpowiedz Link Zgłoś
bez_portretu Re: problemy z pocztą 11.09.07, 22:50 Nie można połączyć się z serwerem pocztowym - PRZEPRASZAMY Liczba nowych wiadomości: 0 takim komunikatem jestem witana conajmniej od paru miesiecy. czy jest szansa na poprawe olsie? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_ewa999 Re: problemy z pocztą 13.09.07, 11:51 nadal nie mogę wejść na pocztę, może cos wreszcie da się z tym zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
zoe30 Re: problemy z pocztą 19.09.07, 20:49 ja tez od jakis 3 tyg mam problemy. Ciagle mam komunikat ze jest problem polaczenia z serwerem pocztowym. Mam tez problemy by wejsc na forum, wszystko ledwo ledwo lazi.. Na otwarcie tego watku czekalam 7 minut. Co sie dzieje? czemu gazeta nie smiga? to nie jest problem mojego lacza, bo cala reszta mi smiga. Odpowiedz Link Zgłoś
kakunia.k Re: problemy z pocztą 01.10.07, 21:17 od zeszłego tygodnia próbuję wejść na pocztę. i nijak się nie da, nawet program pocztowy się nie może skomunikować z serwerem jest nadzieja na poprawę...? Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: problemy z pocztą 01.10.07, 22:17 1) nie zajmuję się pocztą, mam takie same problemy jak Wy 2) odświeżanie strony z komunikatem czyni cuda 3) podobnie jak ściąganie poczty do programu lub na inną skrzynkę 4) na pewno będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kakunia.k Re: problemy z pocztą 02.10.07, 07:44 ad 1) w takim razie poszukam gdzie indziej ad 2) tylko ile razy mozna próbować?? ew. ile razy trzeba próbować???? ad 3) aha... dobra. OE nie ciągnie, TB nie ciągnie. będziem szukać dalej... może gmail pociągnie ad 4) dzięki za dodanie otuchy Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: problemy z pocztą 02.10.07, 12:54 > 3) podobnie jak ściąganie poczty do programu lub na inną skrzynkę A jeśli już uda się dostać do skrzynki, to polecam takie rozwiązania: sgk74exp.blox.pl/2007/08/przekierowanie-poczty-gazetapl-na-inny-adres.html sgk74exp.blox.pl/2007/08/obsluga-dowolnej-skrzynki-pocztowej-w-GMailu.html Odpowiedz Link Zgłoś
kakunia.k Re: problemy z pocztą 02.10.07, 14:50 przekierowałam sobie gazetę na gmaila działa w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś
splocik Re: problemy z pocztą 03.10.07, 19:00 Mam problemy z pocztą i tak jak innym wyświetla się komunikat o niemożności połączenia z serwerem. Ja nie mam ochoty na przekierowywanie. Uważam, że skoro jest możliwość posiadania konta na tym serwerze, to powinno wszystko działać poprawnie, a jeśli jest problem, to powinno się go usunąć jak najszybciej, a z tym problemem sytuacja trwa już za długo. Pisałam list do admin. i otrzymałam odpowiedź, aby cierpliwie poczekać, ale ile trzeba mieć tej cierpliwości? Ja mam jej sporo tylko, że już jest jej coraz mniej. Poza tym, będąc w edycji bloga i po wejściu np. do menu "Pliki" a następnie do menu "Zakładki" chcę powrócić wybierając opcję "Wstecz", to za każdym razem wracam nie do poprzednio wyświetlanej strony (Pliki) ale do strony, na której ponownie muszę wybierać "pisz i edytuj". Dotychczas wszystko działało poprawnie - "Wstecz", to było wstecz a nie do początku. Pozdrawiam ciepło. splocik Odpowiedz Link Zgłoś
bez_portretu up [n/t] 23.09.07, 18:05 -- Nie można połączyć się z serwerem pocztowym - PRZEPRASZAMY Liczba nowych wiadomości: 0 Odpowiedz Link Zgłoś
dr_ewa999 Re: problemy z pocztą 09.10.07, 19:38 Znowu problemy z zalogowaniem się na pocztę...to zaczyna byc irytujące ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_ewa999 Re: problemy z pocztą 10.10.07, 20:19 czy ktos moze odpowiedzieć co dzieje sie z moją pocztą? Dlaczego nie mogę się do niej dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
splocik jak bumerang 19.10.07, 14:40 Poczta działała przez parę dni poprawnie i znów nie można połączyć się z serwerem. Czy ktoś to w końcu poprawi? Ileż można mieć anielskiej cierpliwości? Nie po to zakładałam konto, aby tylko mieć możliwość pisania na forum, pisania bloga (jest to wymóg zresztą) itp., ale po to, aby inni (zaglądający na bloga) mogli pisać do mnie na ten adres. Po co mi takie konto, które może być jedynie przekaźnikiem poczty na inne konto? Mam nadzieję, że w króciutkim czasie wszystko wróci do normy i będzie działać jak dawniej. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
ols zły adres niestety 19.10.07, 14:43 W moim poście wyżej jest klika porad. Nic więcej nie mogę poradzić. Na Forum o Blox.pl nie zagląda nikt związany z pocztą. Odpowiedz Link Zgłoś
visegrad Re: zły adres niestety 19.10.07, 16:23 a czy możecie po kumpelsku przekazać komuś kompetentnemu opinie użytkowników? Poczta Gazety.pl zaczyna być powoli kompromitacją dla całego portalu Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: zły adres niestety 19.10.07, 16:58 Było i po kumpelsku, i oficjalnymi kanałami, i wiele razy. To nie takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania DO GAZETY IP: *.chello.pl 26.10.07, 09:27 NIECH GAZETA WYDA OFICJALNY KOMUNIKAT. KILKA LAT KORZYSTALAM Z POCZTY I CHYBA NA TO ZASłUGUJę?1 Odpowiedz Link Zgłoś
visegrad Re: DO GAZETY 26.10.07, 12:31 Korespondowałem z redakcją portalu, zgłosiłem ten sam postulat - redakcja komunikatu nie wyda, ale rzeczywiście pracuje nad rozwiązaniem problemu. Życzę sobie i wszystkim, aby te prace zakończyły się jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś