Gość: M. IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.07, 17:22 a no wiec mam taki problem...na moim blogu nie moge nic napisac nie ma zadnego wpisz itp... co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: pisanie bloga 19.11.07, 18:12 Zaloguj się na głównej stronie Blox.pl. Jeśli już masz bloga, to po lewej stronie zobaczysz jego tytuł i link "pisz i edytuj". Kliknij w niego, a znajdziesz się w edycji Twojego bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
s.z.y.m.o.n Re: pisanie bloga 19.11.07, 18:13 Na blogu, czy panelu administracyjnym? Na blogu pod ikonką bloksa w wąskiej szpalcie jest link "Pisz bloga" przeniesie Cię na stronę logowania do panelu administracyjnego. Możesz się też zalogować na głównej stronie bloksa i przejść do panelu klikając link "pisz i edytuj" obok nazwy bloga (ramka po lewej); Jak pisać notki przeczytasz tutaj: mediawiki.gazeta.pl/blox/Cz%C4%99sto_zadawane_pytania#Jak_za.C5.82o.C5.BCy.C4.87_blog.3F Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: pisanie bloga 06.12.07, 12:46 Oj, to nie było miłe. Nie każdy od razu wszystko potrafi, forum to właściwe miejsce na pytania początkujących. Odpowiedz Link Zgłoś
moodynight Re: pisanie bloga 17.12.07, 00:15 No właśnie, ja nie uważam się za skrajnego debila, ale po zalogowaniu się na www.blox.pl, na pojawiającej się wówczas stronie NIE MA czegoś takiego jak "pisz i edytuj". Mogę jedynie obejrzeć swój profil. Obejrzałam tą stronę ze 100 razy. I co z tym (ciężkim) moim przypadkiem zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
visegrad Re: pisanie bloga 17.12.07, 07:47 a na pewno logujesz się pod nickiem, pod którym masz uprawnienia do bloga? "Pisz i edytuj" jest w boxie tuż pod logo Bloza po prawej str. Odpowiedz Link Zgłoś
visegrad Re: pisanie bloga 17.12.07, 07:48 tfu, po lewej, co ja gadam, chyba ten jod na łeb mi siod Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni instrukcja 17.12.07, 09:14 Co prawda zrobiłam tą instrukcję dla użytkowników mojego bloga, ale może przyda się również tobie: poltex.blox.pl/2007/12/Jeszcze-raz.html Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
moodynight dziekuje ;) 17.12.07, 10:09 Ha, ha, nie przyznam się co zrobiłam (a w zasadzie czego nie zrobiłam) bo się za bardzo wstydzę. Sądziłam, że potrafię poruszać się w społeczeństwie i korzystać z prostych informacji nie tylko obrazkowych, no ale okazuje sie że byłam w błędzie -_- W każdym razie bardzo Wam wszystkim dziękuję, mogę dołączyć jako jedna z ostatnich do grona światowego zaśmiecającego internet ^^ Całuski, moodynight Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moontek a ja i tak nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 04:10 a ja mam nadal "załóż swój dziennik" nawet po zalogowaniu, i co? Odpowiedz Link Zgłoś
d-t Re: a ja i tak nie mogę 01.01.08, 16:31 > a ja mam nadal "załóż swój dziennik" nawet po zalogowaniu, i co? No i trzeba ów dziennik założyć. Odpowiedz Link Zgłoś