Dodaj do ulubionych

pisanie bloga

IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.07, 17:22
a no wiec mam taki problem...na moim blogu nie moge nic napisac nie ma zadnego
wpisz itp... co robic?
Obserwuj wątek
    • ols Re: pisanie bloga 19.11.07, 18:12
      Zaloguj się na głównej stronie Blox.pl. Jeśli już masz bloga, to po lewej stronie zobaczysz jego tytuł i link "pisz i edytuj". Kliknij w niego, a znajdziesz się w edycji Twojego bloga.
    • s.z.y.m.o.n Re: pisanie bloga 19.11.07, 18:13
      Na blogu, czy panelu administracyjnym?

Na blogu pod ikonką bloksa w wąskiej szpalcie jest link "Pisz bloga" przeniesie
      Cię na stronę logowania do panelu administracyjnego.
      Możesz się też zalogować na głównej stronie bloksa i przejść do panelu klikając
      link "pisz i edytuj" obok nazwy bloga (ramka po lewej);

Jak pisać notki przeczytasz tutaj:
      mediawiki.gazeta.pl/blox/Cz%C4%99sto_zadawane_pytania#Jak_za.C5.82o.C5.BCy.C4.87_blog.3F
    • drakenas.aks Re: pisanie bloga 06.12.07, 12:37
      wynosić się stąd
      • ols Re: pisanie bloga 06.12.07, 12:46
        Oj, to nie było miłe. Nie każdy od razu wszystko potrafi, forum to właściwe miejsce na pytania początkujących.
        • moodynight Re: pisanie bloga 17.12.07, 00:15
          No właśnie, ja nie uważam się za skrajnego debila, ale po zalogowaniu się na
          www.blox.pl, na pojawiającej się wówczas stronie NIE MA czegoś takiego jak "pisz
          i edytuj". Mogę jedynie obejrzeć swój profil. Obejrzałam tą stronę ze 100 razy.
          I co z tym (ciężkim) moim przypadkiem zrobić?
          • visegrad Re: pisanie bloga 17.12.07, 07:47
            a na pewno logujesz się pod nickiem, pod którym masz uprawnienia do bloga? "Pisz
            i edytuj" jest w boxie tuż pod logo Bloza po prawej str.
            • visegrad Re: pisanie bloga 17.12.07, 07:48
              tfu, po lewej, co ja gadam, chyba ten jod na łeb mi siod
              • kreatywni instrukcja 17.12.07, 09:14
                Co prawda zrobiłam tą instrukcję dla użytkowników mojego bloga, ale może przyda się również tobie:
                poltex.blox.pl/2007/12/Jeszcze-raz.html
                Pozdrawiam
                Ania
                • moodynight dziekuje ;) 17.12.07, 10:09
                  Ha, ha, nie przyznam się co zrobiłam (a w zasadzie czego nie zrobiłam) bo się za
                  bardzo wstydzę. Sądziłam, że potrafię poruszać się w społeczeństwie i korzystać
                  z prostych informacji nie tylko obrazkowych, no ale okazuje sie że byłam w
                  błędzie -_-
                  W każdym razie bardzo Wam wszystkim dziękuję, mogę dołączyć jako jedna z
                  ostatnich do grona światowego zaśmiecającego internet ^^
                  Całuski,
                  moodynight
                  • Gość: moontek a ja i tak nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 04:10
                    a ja mam nadal "załóż swój dziennik" nawet po zalogowaniu, i co?
                    • d-t Re: a ja i tak nie mogę 01.01.08, 16:31
                      > a ja mam nadal "załóż swój dziennik" nawet po zalogowaniu, i co?

No i trzeba ów dziennik założyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka