01.12.07, 12:52
Przegapiłam ogolna dyskusje o tym czyms. Do czego to to służy? Nie mam ochoty
by moj blog byl oceniany. Czy mam prawo sie na to nie zgodzic? I co jesli Ktos
inny zapoda go na blog froga? Co jesli mnie sie to nie spodoba czy mam
mozliwosci protestu i zadania usuniecia go. Czy nie mam zadnych praw?
Obserwuj wątek
    • visegrad Re: BlogFrog 01.12.07, 18:44
      blogfrog.pl/index.php/dokument/Informacje
    • kicior99 RTFM 02.12.07, 10:21
      jest opcja "przejmij bloga".
      • modestine Re: RTFM 02.12.07, 16:55
        stonuj kotek, swoje złosliwosci zostaw dla siebie, za stara uzytkowniczka
        jestem tutaj, bys mnie traktował jak idiotke. Badz łaskaw grzecznie
        odpowiedziec, nie masz nic ciekawego nie odzywaj sie. Podstawowa zasada kazdego
        forum.
        Jak widze zaden z adminow nie kwapi sie z pomoca, slusznie tak trzymac! W koncu
        nie chodzi o to by blox byl przyjazny, juz nie. Szkoda. A to bylo takie dobre
        miejsce do pisania!
        • visegrad Re: RTFM 02.12.07, 17:45
          stara użytkowniczko, podstawową zasadą każdego forum jest korzystanie z
          wyszukiwarki przed zadaniem pytania
          tiny.pl/j259
          • modestine Re: RTFM 02.12.07, 18:23
            skorzystałam i nic nie znalazłam. Na blog frogu byłam i nic mi to nie dało,
            dalej to nie jest odpowiedz na pytania. wyglada na to im czlek madrzejszy tym
            bardziej powinien sie wywyzszac. zamiast dzielic z wiedza, rzec mozna "a to
            Polska własnie"!
            • visegrad Re: RTFM 02.12.07, 21:07
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=8&w=69548315
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=8&w=69237665
              to są dwie dyskusje w których temat został wyczerpująco omówiony. Jeśli masz
              jeszcze wątpliwości, to użyj tamtych wątków (kolejny dobry zwyczaj) albo zapytaj
              się mailowo adminów. I nie dziw się, że inni nie rozumieją twoich problemów.
              • modestine Re: RTFM 02.12.07, 21:30
                O nie, mailowo to nie idzie sie dogadac. To wreszcie jest to o co mi chodzilo.
                Dzieki. Nie mozna bylo tak od razu? Link do blog froga byl kompletnie nie
                trafiony. o tym ze byla dyskusja o blog frogu na forum wiedzialam, czytalam ja
                troche ale mimo to nie znalazlam wczoraj watku na forum. Wyszukiwarka forumowa
                nie znalazla ani jednego watku. Wiem, ze nalezy korzystac ze starych watkow,
                czesto to sama robie choc nie jako modestine.
                • ols Re: RTFM 03.12.07, 10:53
                  modestine napisała:

> O nie, mailowo to nie idzie sie dogadac

Taaa, admini są znani z tego, źe mailowo nie idzie z nimi w ogóle pogadać wink
        • s.z.y.m.o.n Re: RTFM 02.12.07, 20:39
          To, że nie zrozumiałaś o co chodziło kiciorowi nie znaczy, że możesz po nim
          jechać. Udzielił Ci właściwej odpowiedzi - należy skorzystać z opcji przejmij
          bloga w serwisie BlogFrog (jest to bodajże link przy gwiazdkach obok Twojej notki).
          W ten sposób, jeśli się nie mylę, (po przejęciu) usuniesz go jednak tylko
          tymczasowo. Ktoś najwidoczniej uznał, że Twój blog jest warty polecenia i stąd
          jego obecność w tym serwisie. Sytuacja ta może się zatem powtórzyć.
          Oceniać swojego bloga nie możesz zabronić, bo jest dostępny publicznie tak jak i
          jego kanał RSS. Nie chcesz być oceniana, to ogranicz dostęp do bloga.
          • kicior99 Re: RTFM 03.12.07, 08:35
            to że stara użytkowniczka to nie znaczy że kulturalna - ale i tak pozdrawiam. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka