Gość: bartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 08:18 poradźcie co wybrać yantar, styl, klakson i który instruktor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beta 1 Re: ośrodek w centrum krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 16:22 Osobiście polecam styl na Filipa. Sama tam robiłam kurs i jestem zadowolona. Ciekawe i nie nudne wykłady, a i jazdy rzetelnie prowadzone. Dobre ze zrozumieniem tłumaczenie sytuacji na bieżąco i fajna miła atmosfera w ośrodku. Na egzaminie nie było łatwo, ale zdałam od kopa za pierwszym. Dużo pomogły mi te wszystkie uwagi od instruktora i dziś gdy jeżdżę już swoim autkiem też staram się o nich pamiętać. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: ośrodek w centrum krakowa 24.01.09, 19:37 a co bys powiedziałno to, aby nie wybierc zadnej z tych szkól? ja polecma szkołe START na al.pokoju-sama ostatnio szukałam nt tej szkoły-wysprawdzalam jak moglam ,znajoma kursntaka testowała i polecam.Sama podałam sie jako kursantka i pojezdzilam godzinkę ( ubaw miałam wielki)uchachalam sie i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: ośrodek w centrum krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:54 Start brałem pod uwagę, ale mi znajomi odradzili. Zresztą nie chcę iść na kurs dla zabawy tylko chcę się czegoś nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: ośrodek w centrum krakowa 24.01.09, 22:36 otóz -własnie dlatego polecam ci start-do nauki super- praktyki czyli jazdy doszkalajace radze podzielic na dwóch róznych instruktorów.W starcie- polecam tylko p.Andrzeja Odpowiedz Link Zgłoś