15.04.08, 12:56
Czyli damski biust. Traktowalibyście jako rzecz "dla dorosłych"? W zasadzie
piersi są właśnie przeznaczone dla małych dzieci, jak kolejki elektryczne.
Inna rzecz, że dorośli faceci się lubią niby bawić.
Wiem, że temat nie na to forum, ale nie mam gdzie zapytać.
Prościej:
Jeśli na blogu znajduje się fotografia kobiety topless, to powinienem blog
umieścić w kategorii "dla dorosłych"?
Obserwuj wątek
    • visegrad Re: Piersi 15.04.08, 13:48
      niekoniecznie, jeśli dodasz jakiś podpis o karmieniu piersią albo macierzyństwie, to nikt nie powinien być urażony
      • proces7 Re: Piersi 15.04.08, 13:57
        "Świadome macierzyństwo" byłoby bardziej wskazane. W niektórych krajach opalanie się topless jest normą. W Hiszpanii nie widziałem wielu kobiet topless. Nie wiem czy to paradoks.
        Zresztą ostatnio nie mam czasu na plaże bo piszę bloga.
    • rdkg Re: Piersi 15.04.08, 14:51
      proces7 napisał:

> Prościej:
      > Jeśli na blogu znajduje się fotografia kobiety topless, to powinienem blog
      > umieścić w kategorii "dla dorosłych"?

Twój blog nie jest o karmieniu piersią i powinien być w kategorii dla dorosłych.
      • proces7 Re: Piersi 15.04.08, 16:00
        rdkg napisał:

> Twój blog nie jest o karmieniu piersią i powinien być w kategorii dla dorosłych

Który blog? "Stanikomania" też nie jest o karmieniu piersią. Wiem, że to temat trudny. Nie traktuj mnie jak natręta czy kogoś, kto chce się napierdzielać. Nie mam złych zamiarów, od dawna takie pytania mi chodzą po głowie.
        Widziałeś ten obraz kiedyś? Możesz klikać spokojnie, to obraz z Wiki:
        upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Eug%C3%A8ne_Delacroix_-_La_libert%C3%A9_guidant_le_peuple.jpg
        • rdkg Re: Piersi 15.04.08, 16:39
          To temat bardzo prosty. Gdzie w Stanikomanii są nagie piersi? A załączony obraz
          jest powszechnie znanym dziełem sztuki.

Koniec kropka.
          • proces7 Re: Piersi 15.04.08, 17:03
            rdkg napisał:

> Gdzie w Stanikomanii są nagie piersi?
            > Koniec kropka.

Skoro zadałeś pytanie, to odpowiem i ja postawię kropkę.
            stanikomania.blox.pl/resource/Arabella_purple_haze.jpg
            stanikomania.blox.pl/resource/Arabella_purple_haze02.jpg
            Te zdjęcia nie są powszechnie znanymi dziełami sztuki. I moim zdaniem są bardziej nieprzyzwoite niż nagie piersi.
            A o karmieniu piersią to możesz pogadać z Kawą3603. Ona karmiła trójkę dzieci, łącznie 8 lat.
            Czy moje sugestie, pytania i niepokoje są w jakiś sposób niewygodne? Nie powinienem pytać? Nie na miejscu są to pytania? Mam wrażenie, że się zdenerwowałeś. Bo ta "kropka" i ten "koniec".
            • ols Re: Piersi 15.04.08, 17:31
              Administracja w osobie rdkg wypowiedziała się jednoznacznie.

> Czy moje sugestie, pytania i niepokoje są w jakiś sposób
              > niewygodne?
              Ależ skąd

> Nie powinienem pytać? Nie na miejscu są to pytania?
              Zapytałeś, odpowiedziano Ci.

> Mam wrażenie, że się zdenerwowałeś.
              Mam wrażenie, że trollujesz.

PS. Jeśli zalinkowane przez Ciebie zdjęcia przedstawiają nagie piersi, to ja się nazywam Kasia Cichopek
              • proces7 Re: Piersi 15.04.08, 17:47
                Kasia Cichopek napisała:

> Mam wrażenie, że trollujesz.

No to zbanuj trolla. Ty masz tu władzę. Pokaż kto tu rządziwink
    • mika_p Re: Piersi 15.04.08, 22:02
      Kobiece piersi to nie jest rzecz!
      Samo pisanie w ten sposób klasyfikuje treści, jakie chcesz wstawić/wstawiłeś na
      bloga.
      • proces7 Re: Piersi 15.04.08, 22:15
        Dla mnie u kobiety liczy się umysł, albowiem jestem feministkiem. Piękny umysł.
        Nie słyszałaś o "popiersiach"? Cóż Ty możesz wiedzieć o treściach, o piersiach,
        które są symbolem życia albo tak jak u Delacroixa - wolności?
        • lonstar_lonstar Re: Piersi 15.04.08, 22:33
          krótko mówiąc - jesli ddasz na bloga zdjęcie znanego artysty -fotografika wiszące w jakims muzeum, to każą ci wstawić twój blog do kategorii "dla dorosłych". cyc jest cycem - bez dwóch zdań.
          ale jak zaczniesz jechać na blogu o kubusiu puchatku najbardziej orydynarnymi bluzgami, to się podrapia w głowę i nic...
          bo skoro bluzgają wszyscy - to problemu nie ma. bo skoro "k***" przestała być już bluzgiem a stała się de facto używanym potcznie funktorem zdaniowym zastępującym przecinek, to wszystko jest ok.
          Naprawdę - ręce opadają
          • lonstar_lonstar w związku z EOT wątku o wulgaryzmach 15.04.08, 23:52
            >Poza tym możesz nawet sobie nazywać adminów "kutasami" (tak, czytamy co się o nas pisze) i nic się nie dzieje.
            Możesz też napisać do mnie (czy też mpiecka, nie jestem pewien kogo miałeś na myśli publikując ten epitet) ładnego maila z przeprosinami za wyzwiska.

Z sugestii zawartej w pierwszym akapicie, mam nadzieję nie będę musiał już korzystać. Co prawda nie nazwałem żadnego z wyżej wymienionych expressis verbis "kutasem", ale teraz, w razie potrzeby nie będę się musiał hamować.
            Możesz też napisać do mnie [ols, czy mpiecek, nie jestem pewien kto jest bardziej kompetentny] ładnego maila z odpowiedzią na moje pytanie.

proponuję EOT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka