Dodaj do ulubionych

Szablon - Pytanie

07.05.08, 23:28
Mamy takie niewinne pytanie. Spotkaliśmy się na Bloxie z kilkoma szablonami robionymi na zamówienie i jesteśmy ciekawi do kogo trzeba się zgłosić, żeby taki sobie zamówić. Leniwi jesteśmy, a poza tym nie mamy zmysłu plastycznego, więc sami nic nie zrobimy (trochę poczytaliśmy poradniki, ale brzmiały jak czarna magia), a te gotowe szablony jakoś nam nie podpasowały. Stąd nasze pytanie.

Ktoś miałby ochotę i czas, żeby trzasnąć szablon dla naszego bloga? Jeśli tak to prosimy o kontakt, choćby i w odpowiedzi na tego posta. Nie mamy dużych wymagań. Trzy szpalty nam niepotrzebne, ani specjalne cuda też nie. Wystarczy jak będzie czysto, schludnie, przejrzyście i na temat (choć nie mamy pojęcia, jakie kolory i obrazki pasują do tematyki "złote myśli" smile ). Pozdrawiamy.
Obserwuj wątek
    • chiara76 Re: Szablon - Pytanie 07.05.08, 23:41
      tu nic nie znaleźliście?
      szablon.blox.pl/html
      • zlote-mysli Re: Szablon - Pytanie 08.05.08, 10:17
        Wszystkich nie przejrzeliśmy, ale wystarczająco dużo, żeby stwierdzić, że nie ma
        to jak szablon zrobiony pod konkretnego bloga, a nie blog zrobiony pod nie
        wiadomo jaki szablon.
        • chiara76 Re: Szablon - Pytanie 08.05.08, 10:36
          zlote-mysli napisała:

> Wszystkich nie przejrzeliśmy, ale wystarczająco dużo, żeby stwierdzić, że nie m
          > a
          > to jak szablon zrobiony pod konkretnego bloga, a nie blog zrobiony pod nie
          > wiadomo jaki szablon.

tak, ale podałam Ci ten adres po to, żebyś się mogła na przykład skontaktować z
          ludźmi, którzy je robią. Wiem, że niektórzy robią szablony na zamówienie, może
          wystarczy spytać i ktoś się zgodzi. A zrobisz, jak zechcesz, cóż, chciałam
          pomóc, i tyle.
          >
          • zlote-mysli Re: Szablon - Pytanie 08.05.08, 10:52
            chiara76 napisała:
            > cóż, chciałam pomóc, i tyle.

Przepraszam, jeśli źle się wyraziłem czy coś, bo chyba trochę źle zrozumiałaś moją odpowiedź. Nic złego nie miałem na myśli smile Dzięki za pomoc, po prostu na to nie wpadłem, żeby przez pośrednictwo bloga z szablonami skontaktować się z ich twórcami smile a z gotowych tak jak pisałem, żaden nam nie przypadł do gustu.

Tak czy siak, jeśli jakiś szablonowy twórca to czyta i miałby ochotę poświęcić chwile czasu to niech się odezwie. Co będziemy cenny czas zajmować swoimi prośbami na priv wink

Dzięki raz jeszcze, Chiara.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka