Dodaj do ulubionych

Blokady kont

01.08.08, 14:56
Kilku moich czytelników zgłosiło pretensje, że nagle przestali mieć możliwość
komentowania, ponieważ ich login/IP zostało przeze mnie zablokowane.
Nic takiego nie miało miejsca. Czy jest może jakiś limit dzienny komentowania,
o którym nie wiem, bośmy w nocy trochę zaszaleli i może to przez towink

Proszę o szybką interwencję, bo mi się dzieci potną żyletkami.
Obserwuj wątek
    • dr_ewa999 Re: Blokady kont 01.08.08, 15:17
      o rety współczuję, będziesz miał o 300 komciów mniej niz normalnie wink
      • kominek Re: Blokady kont 01.08.08, 15:39
        dr_ewa999 napisała:

> o rety współczuję, będziesz miał o 300 komciów mniej niz normalnie wink

No sama widzisz jak dramatyczne są losy tych, którzy piszą poczytne blogi. Ciesz
        się, że nie masz takich problemówsmile
        • dr_ewa999 Re: Blokady kont 01.08.08, 16:39
          no nie wiem czy mam się cieszyć czy raczej rwać włosy z głowy z rozpaczy sad( z
          jednej strony powinnam się cieszyć bo nie przeżywam takich dramatów jak Ty ale z
          drugiej...smucić, bo nikt mnie nie czyta buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    • mardred Re: Blokady kont 01.08.08, 15:18
      To ja dopowiem, że chodzi między innymi o mnie. Zablokowano mi możliwość
      komentowania z mojego IP na wszelkich blogach. Sprawdzałem pod kilkoma nickami.
      • mery Re: Blokady kont 01.08.08, 15:32
        Nic nie przeskrobaliśmy, ja się dowiem co i jak, ale swoją drogą potrzebuję mieć
        te numery IP, które komentować nie mogą... Więc prośba do Ciebie o maila z
        numerem oraz do kominka, żeby poinformował prawie-tnących się użytkowników -
        mery@gazeta.pl - poproszę o numery IP.
        • mardred Re: Blokady kont 01.08.08, 15:35
          No to oczywista sprawa, już przesyłam.
          • mery Re: Blokady kont 01.08.08, 15:40
            Dostałam, sprawa w toku smile Dam znać.
        • kominek Re: Blokady kont 01.08.08, 15:41
          mery napisała:

> Nic nie przeskrobaliśmy, ja się dowiem co i jak, ale swoją drogą potrzebuję mieć
          > te numery IP, które komentować nie mogą...

No dałem info w kominotce i jak tylko zaczną się do mnie zgłaszać to prześlę na
          poniższy adres.
          BTW - jedna z osób nie mogła komentować przez kilka godzin i później samo się
          naprawiło. Wątpliwe, aby problem dotyczył jej sieci.

> mery@gazeta.pl - poproszę o numery IP.
          • mery Re: Blokady kont 01.08.08, 15:53
            Dzięki, sprawdzamy to.
            • mardred Re: Blokady kont 01.08.08, 16:16
              Informuję, że właśnie ruszyło mi komentowanie.
              • mery Re: Blokady kont 01.08.08, 16:27
                Ano smile napisałam ci o tym w mailu.
              • dr_ewa999 Re: Blokady kont 01.08.08, 16:42
                Dobrze,że "Ci ruszyło", ruch to podstawa....
                • Gość: Bydlak Re: Blokady kont IP: *.cust.o2.ie 02.08.08, 14:40
                  A ja nie lubie kominka. Mozecie nie naprawiac jego bloga, bedzie spokoj.
                  • Gość: Drake Re: Blokady kont IP: *.2-0.pl 02.08.08, 17:08
                    nie lubisz ale przychodzisz co 15 minut ażeby sprawdzić czy przypadkiem Kominek
                    nie napisał nowej notki. pwned
                  • hrabina_feu Re: Blokady kont 03.08.08, 23:40
                    To nie fair. Pomocną dłon trzeba Kominkowi bezwzglednie podac! Nie kocham
                    Kominka ale czasami bossski jest. Potrafi mi zadzwiajaco w ułamku sekundy po
                    przeczytaniu tekstu podnieśc ciśnienie... lepiej niż kawa... gdyby tylko czasem
                    tak nie zanudzał!
                    • Gość: Bydlak Re: Blokady kont IP: 89.204.195.* 04.08.08, 02:10
                      Nie, nie, co 15 minut to na swojego blogassska wchodze. I patrze czy jest
                      komentarz, chocby jeden. Zazwyczaj nie ma, wiec ide odreagowac. Na przyklad
                      tutaj. A Komin byl fajny... dawno temu. Przed pierwsza wycieczka, bo pozniej
                      zaczely sie smuty i smety. Bog by mu w dzieciach wynagrodzil usmiercenie
                      Andrzeja. Moze zacznie sie cos dziac.
                      • Gość: Av Re: Blokady kont IP: *.creativeteam.com.pl 04.08.08, 14:56
                        Czy to ma jakiś związek z blokadami kont? Bo moim zdaniem nie ma ŻADNEGO.
                        Trzymaj się tematu a swoją ocenę bloga kominka możesz zawrzeć na swoim
                        "blogasqu" a nie tutaj.
                        • Gość: Bydlak Re: Blokady kont IP: 89.204.203.* 05.08.08, 23:22
                          Nie tak ostro, siostro Av! Co najmniej jak kominowy fanatyk X_x
                          Swoja droga, co tam na pradniku slychac?
                          • Gość: Av Re: Blokady kont IP: *.creativeteam.com.pl 06.08.08, 10:56
                            Nie fanatyk tylko wnerwiajace sa takie offtopy. Temat bylo o: (cytuje)
                            "blokadach kont" a ty piszesz,ze kominek ci sie nie podoba -_- Czy to ma jakis
                            zwiazek? I nie siostro.Mylisz mnie z kims innym tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka