andy_lighter 29.01.09, 12:08 Dostałem maila, że wpisano mi komentarz, który został odrzucony. Nikogo nie blokowałem. Co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mery Re: Odrzucony komentarz 29.01.09, 12:12 Wyślij proszę mailem do mnie to powiadomienie, napisz także, jakiej notki to dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_lighter Re: Odrzucony komentarz 30.01.09, 10:22 Witaj mery Nie dostałem żadnego powiadomienia. Po prostu, znajoma przeczytała moją notkę : "Ucieczka do bezpiecznej Europy" i napisała komentarz, który został odrzucony. I napisała do mnie maila. Dotyczy to bloga: "Wyjście z mroku". Dzięki za zainteresowanie moim pytaniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mery Re: Odrzucony komentarz 30.01.09, 13:03 Nie wiem, co się mogło stać, w każdym razie było chyba chwilowe, właśnie pod tą notką dodałam komentarz. Jesli Twoja znajoma będzie miała jakieś problemy, prosze o maila od niej z dokładnym opisem, co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_ighter Re: Odrzucony komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 15:57 Dzięki mery Odpowiedz Link Zgłoś