Dodaj do ulubionych

Tym forum opiekuje się bule

14.07.04, 19:15
wygląda na to że mamy moderatora. niech nam moderuje sto lat!
Obserwuj wątek
    • wolfgang87 Re: 14.07.04, 21:34
      Hehehe
      Gratulacje ! Moze wam spam będzie czyscił.
      No i spełnia założenia moderatora: nie pełni czynnego udziału w forum które
      moderuje :)

Pozdro dla bula od Suwałk!
      • spec5150 Re: 14.07.04, 22:10
        wolfgang87 napisał:

> Hehehe
        > Gratulacje ! Moze wam spam będzie czyscił.
        > No i spełnia założenia moderatora: nie pełni czynnego udziału w forum które
        > moderuje :)
        >
        > Pozdro dla bula od Suwałk!

cały Ełk chyba wyjechał na wakacje (pewno gdzieś nad jezioro?:) ). A co Suwałki
        robią w domu?
        • wolfgang87 Re: 14.07.04, 22:58
          trenują świeżo zamontowanego neta
          a poza tym suwałki są w domu na wakacjach...rzadka to sprawa ze jestem w domu -
          wiec traktuje to jak eskapade wakacyjną :)
          • manio15 Re: 14.07.04, 23:01
            wolfgang87 napisał:

> trenują świeżo zamontowanego neta
            > a poza tym suwałki są w domu na wakacjach...rzadka to sprawa ze jestem w
            domu -
            > wiec traktuje to jak eskapade wakacyjną :)
            >
            patrz Pan - spotkalismy sie na forumie w jednej minucie ! to jakaś wspólnota
            myśli ?
            • wolfgang87 Re: 14.07.04, 23:23
              no tak jakos wyszło, że siedzę sobie często gęsto :)
        • manio15 Re: 14.07.04, 22:58
          spec5150 napisał:

> wolfgang87 napisał:
          >
          > > Hehehe
          > > Gratulacje ! Moze wam spam będzie czyscił.
          > > No i spełnia założenia moderatora: nie pełni czynnego udziału w forum któ
          > re
          > > moderuje :)
          > >
          na Boga a co łon tu bedzie moderował ?I to bezgłośnie ? Toz tu nic sie nie
          dzieje , nawet potencjalny klient moderatora wyszedł za mąż i urodził dzieci ,
          w kolejnym wcieleniu. klony zdechły i kultura taka że aż spac sie chce. Tu
          potrzebny moderator-prowokator a nie milczący sędzia .
          Do tego mamy w ełku taki trafic ,że nie tylko warszawka ale i nyc to małe piwo.
          Rozebrano most na Suwalskiej i cały ruch do b. stolycy wojewódzkiej idzie przed
          Duzym Kościołem. policjanci zwariowali , wyłaczyli światła i recznie reguluja
          ruchem co im wychodzi jak głuchemu śpiew. Do tego zimno, popaduje i nawet nie
          ma na czym oka zawiesić.
          Na szczęście mam duzo pracy i mało czasu aby o tym mysleć. urlop wezme zimą.

> > Pozdro dla bula od Suwałk!
          >
          > cały Ełk chyba wyjechał na wakacje (pewno gdzieś nad jezioro?:) ). A co
          Suwałki
          > robią w domu?
          >
          pozdrowienie dla Suwałk ! Dopiero teraz widac ilu jedzie w Waszą stronę! a
          złośliwcy mówili że w tym kierunku to nawet wrony zawracają ...
          Szkoda tylko ze nie ma pogody , bo i Czarna Hańcza nie ciągnie ....

urobiony manio
          • bule Re: 14.07.04, 23:30
            Tak, manio15 - masz rację w swoich uwagach dotyczacych forum i moderatora. Postaram się w jakiś sposób wyjaśnić, dlaczego zostałem moderatorem. W czerwcu wysłałem maila do redakcji forum, w którym zapytałem się tylko, czy mogliby mi podać jakieś bliższe informacje dotyczące prywartyzacji forum, gdyz byłem tym zainteresowany, nic więcej. A tu dziś wchodze na forum i... jestem jego moderatorem....
            Pozdrawiam.
    • bule Re: Tym forum opiekuje się bule 14.07.04, 23:14
      Cześć wszystkim!

Miłe powitanie ;), dzięki

Troche zdziwiłem się, ze jestem moderatorem, bo w czerwcu napisałem niewinnego maila do redakcji forum z prośbą o informacje dotyczace zatsania moderatorem forum Ełku. I tu nagle okazuje sie, ze nim jestem. Ciekawa historia...
      • wolfgang87 Re: Tym forum opiekuje się bule 14.07.04, 23:23
        hehehehe
        Przezylem dokladnie to samo. Oni chyba najpierw badają delikwenta a potem nagl;e
        budzisz się, robisz kawę, sniadanie, włączasz kompa i oczom nie wierzysz :)))
        • bule Re: Tym forum opiekuje się bule 14.07.04, 23:32
          wolfgang87 - ciekawe tylko, czy uda mi się wszytsko naprawić...
          • wolfgang87 Re: Tym forum opiekuje się bule 14.07.04, 23:38
            A co chcesz naprawiac ?
            Świat ?
            Reklam niewiele tu bylo. W parę minut wszystkie wykasujesz :)
            • bule Re: Tym forum opiekuje się bule 14.07.04, 23:47
              Może i masz racje, ale obecnie nie mam czasu, aby moderowac te forum. A nie chcę być biernym moderatorem, który tylko moderuje, anie bierze udziału w dyskusjach na forum. Już napisałem maila do prywatyzaji forum z prośbą o jego upaństwowienie, heheheh.
              • wolfgang87 Re: Tym forum opiekuje się bule 14.07.04, 23:50
                Czlowieku ! Zapomnij !
                To jest taka machina biurokratyczna, że hej !
                Wszystkich którzy nie są o tym przekonani - nie poklikają na Forum o Forum oraz
                Forum o Moderacji. Lekka ale pouczająca lektura.
                A najlepiej rzucić jakieś pytanie albo propozycję - wiekszość utonie w gąszczu !
              • spec5150 Bule nie odchodz ;) 15.07.04, 02:04
                daj se pokój - masz moderatora i dobrze - przynajmniej nas nie straszą
                zamknięciem forum, a że nie chcesz moderować - może i lepiej. nie mieliśmy tutaj
                większych plag. była wymiana poglądów - ale nic złego się nie stało.
    • spec5150 Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum... 15.07.04, 05:20
      Tum forum już się bule nie opiekuje....
      • manio15 Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 15.07.04, 09:50
        spec5150 napisał:

> Tum forum już się bule nie opiekuje....

już ? a wydawał się idealnym kandydatem i do tego przysłanym przez ślepy los !
        Bule wróć ! Gwarantujemy że sie nie narobisz , a pogadac zawsze możesz
        przezciez nie wytniesz samego siebie !
        • bule Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 15.07.04, 10:45
          Cześcć!
          Udało mi sie pokonać całą tę biurokratyczną machinę ;)))
          Teraz szukają nowego moderatora - Kto jest chętny???
          • wolfgang87 Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 15.07.04, 11:57
            Spoko !
            To jest własnie piękne.
            Czynność kreatywna, pozytywna czyli zostanie moderatorem - trwa kilka tygodni.
            Czynność destruktywna,negatywna czyli rezygnacja z tegoż - trwa kilka godzin :(((
            Co za świat...

Ale gratulacje ,masz problem z głowy :)
            • bule Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 15.07.04, 15:26
              wolfgang87 napisał:
              > Czynność kreatywna, pozytywna czyli zostanie moderatorem - trwa kilka tygodni.
              > Czynność destruktywna,negatywna czyli rezygnacja z tegoż - trwa kilka godzin

wolfgang87 - naprawdę ciekawe stwierdzenie... Osobiście myślałem,
              że "upaństwowienie" forum potrwa tyle, co jego prywatyzacja, czyli ok miesiąca.
              A tak szczerze mówiąc to rzeczywiście - praktycznie nie ma tu co moderować.
              Była to moja pierwsza przygoda z moderacja - dzieki Bogu szczybko to się
              skończyło, hehee.
              Pozdrawiam i czekam na nowego moderatora ;)
          • manio15 Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 15.07.04, 13:40
            bule napisał:

> Cześcć!
            > Udało mi sie pokonać całą tę biurokratyczną machinę ;)))
            > Teraz szukają nowego moderatora - Kto jest chętny???

najpierw wbrew swojej woli zostałes ojcem - moderatorem , a teraz wbrew naszej
            woli nas porzuciłeś . widocznie pisany nam sierocy , niezmoderowany los...

niemoderowany manio
            • luego Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 15.07.04, 17:54
              Hmmm, ja tam bule-go nie znam, wiec za nim nie tesknie :)
              sierota Lu
              • spec5150 Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 15.07.04, 18:16
                nie wiem jak można nie znać bulego - był moderatorem przed dobre kilka godzin... :D
                • wolfgang87 Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 15.07.04, 18:41
                  zdążył nawet co nieco posprzątać trochę :)
              • viki1976 Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 15.07.04, 19:53
                ale o co chodzi??? :)
                • spec5150 Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 15.07.04, 21:01
                  mieliśmy na forum fenom coś jak zaćmienie słońca, tylko w stosunku do tego
                  zaćmienie słońca zdarza się dużo częściej i jest nudniejsze... :D
                  • wolfgang87 Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 16.07.04, 00:28
                    spec !
                    czesto tu zaglądasz
                    zgłoś się na moderatora
                    serio
                    to zadna wielka praca
                    w zasadzie żadna praca
                    a czasem spamera można sprzątnąć
                    • freeman8 Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 16.07.04, 16:05
                      Czas kiedy SUWAŁKI coś narzucały skończył się bezpowrotnie!
                      I nie jakiś suwalski wilk będzie mówił kto ma być moderatorem.
                      • wolfgang87 Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 16.07.04, 16:26
                        :)))
                        suwałki nic nie narzucają, ale spec wyraźnie był zadowolony jak pojawil sie
                        moderator i wyraznie zasmucony gdy moderator zniknął :))
                        • spec5150 Re: Jeżeli chcesz zostać moderatorem tego forum.. 16.07.04, 17:20
                          wolfgang87 napisał:

> :)))
                          > suwałki nic nie narzucają, ale spec wyraźnie był zadowolony jak pojawil sie
                          > moderator i wyraznie zasmucony gdy moderator zniknął :))

takie pustki na forum, że trzeba było zacząć jakiś wątek. wolałbym rozmawiać o
                          wakacjach, pooglądać jakieś fotki z ciekawych miejsc. posłuchać jakichś
                          ciekawych historii itp. ale jak tego nie ma to przynajmniej jest wątek o
                          moderatorze.
    • ralston Re: Tym forum opiekuje się bule 18.04.05, 16:21
      I tak już biedne sieroty bez moderatora się błąkamy od miesięcy :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka