Dodaj do ulubionych

Juwenalia w Ełku!

IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 11:49
Jak oceniacie juwenalia które odbyły się w Ełku. Podobało się Wam? Czekam na
opinie grupowiczów. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: HotSauce Re: Juwenalia w Ełku! IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 12:44
      No mi sie podobalo. Nie slyszalem wszystkich kapel, ale pod wieczor bylo
      fajnie. Dla kazdego cos sie znalazlo: rock, funk, hiphop itp. Troche malo ludzi
      bylo. Widocznie Elk to miasto disco! :0 Jak jeszcze ktos nie widzial to na
      grupie ircx.pl.elk TH11 wrzucil kilka zdjec.
      • Gość: Kris Re: Juwenalia w Ełku! IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 13:05
        Ciekawy dla mnie był zespół hard-core Boombshelter!!!
        • Gość: Lapusz Re: Juwenalia w Ełku! IP: 62.89.101.* 20.05.02, 13:31
          Gdzie były? Czy piwo było smaczne? Czy muza była głośna? Pozdrowienia dla
          ełckich żaków.
        • Gość: HotSauce Re: Juwenalia w Ełku! IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 19:26
          Piwo bylo Warka, a Bombshelter byl niezly - dla kazdego cos milego.
          • ralston Re: Juwenalia w Ełku! 20.05.02, 19:30
            Była tylko Warka i Bombshelter, czy jeszcze coś?
            • Gość: HotSauce Re: Juwenalia w Ełku! IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 23:06
              Blendersi byli rowniez zauwazalni. Byli jeszcze Wychowani na bledach (hiphop),
              kabaret Szum, elckie Same Nazwiska i jeszcze sporo wymieniac. A po za tym
              prasa "bardzo ladnie" napisala o imprezie.
              • Gość: koRnac Re: Juwenalia w Ełku! IP: *.daewoo.com.pl 21.05.02, 15:36
                bylem na samym koncercie i nawet mi sie podobalo ale zeby na blendersow tzreba
                bylo czekac 40 minut to bylo przegiecie.
                • Gość: HotSauce Re: Juwenalia w Ełku! IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 00:28
                  Noo 40 minut to nie bylo trzeba czekac - bylo cos kolo 25 min opoznienia, ale
                  pozniej nadrobili dobrym wystepem. Byla fajna atmosfera. Chyba spelnili
                  obowiazki gwiazdy wieczoru. Oni tez sie chyba dobrze bawili, bo pozniej trafili
                  do Laguny (no comments).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka