rojust 02.07.05, 13:17 Dzisiaj, sobota 2 lipca w Restauracji Kormoran na Driggs odbeda sie DNI EŁKU!! trzeba koniecznie isc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elkman Re: Dni Ełku 02.07.05, 14:30 Domyślam się,że w USA. Ciekaw jestem jak wypadła impreza. Proszę, w imieniu tubylców, o relację z przebiegu oraz kto sponsoryje imprezę. Szkoda,że w Ełku nie ma już rest. KORMORAN. Odpowiedz Link Zgłoś
rojust Re: Dni Ełku 02.07.05, 23:49 obiecuje ze zdam relacje, dzis o 8pm poczatek, to wlasnie ta sama wlascicielka Kormoranu tego w Ełku i tu w NY, mam nadzieje ze bedzie milo:) Odpowiedz Link Zgłoś
elkman Re: Dni Ełku 03.07.05, 20:41 No i jak tam było? A cóż to za była właścicielka ełckiego KORMORAN'a? Czy byli co znaczniejsi ełczanie? Co serwowano w bufecie? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dni Ełku 03.07.05, 20:59 No czekamy, czekamy na relacje... A tak przy okazji, to od dawna już nie ma Kormorana w Ełku? Odpowiedz Link Zgłoś
rojust Re: Dni Ełku 03.07.05, 22:28 zaczne od tego ze srednia wieku to 45 lat, ludzie w moim wieku chyba gdzie indziej urzadaja spotkania:) (Exit, Europa) bylo milo jedzenie wspaniale, polska kuchnia, trunki, ogolnie spotkanie Ełczan dlugo mieszkajacych w stanach, spotkania po latach, mam nadzieje ze mlodzi wpadna na rownie dobry pomysl, bo jest tu nas troche:) pozdrowienia dla calego Ełku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dni Ełku 04.07.05, 19:38 A szczegóły menu gdzie? Stwierdzenie "polska kuchnia" starczy w sam raz, żeby apetyt rozbudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
majamazur Re: Dni Ełku 04.07.05, 19:47 Trzeba bylo dac ogloszenie do prasy i polonijnej telewizji. Szczeciniacy i Bialostocczanie w ten sposob zawiadamiaja o swoich imprezach. Dlatego maja full. Elczanie uzywaja poczty pantoflowej. Mlodzi tez przyjda. Musza jednak wiedziec wczesniej. Wlascicielem restauracji Kormoran w Elku bylo WSS Spolem jak pamietam. Nie slyszalam o wlascicielce. Moze chodzi o kierowniczke? Gdzie dokladnie znajduje sie przy Driggss obeecns restauracja Kormoran? Kiedy jest otwarta? Mieszkam w pobliskim New Jersey. Nie chce bladzic jak przyjade. maja Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dni Ełku 04.07.05, 19:55 Hehe - więcej tu widzę ludzi zza oceanu zagląda niż obecnych ełczan :) Odpowiedz Link Zgłoś