Gość: Marcin IP: *.sympatico.ca 19.09.02, 18:37 Nigdy ne bylem w Ketrzynie a interesuje sie troche historia czy zostalo cos po slynnej kwaterze Hitlera. Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzychoo Re: Kwatera Hitlera IP: 194.181.239.* 25.09.02, 13:34 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Nigdy ne bylem w Ketrzynie a interesuje sie troche > historia czy zostalo cos po slynnej kwaterze Hitlera. > Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. No baa, pewnie, ze zostalo:) Nawet chyba sporo. Nie wiem tylko, czy teraz spotkasz tam jeszcze przewodnikow, ktorzy za drobna oplata oprowadza Cie po calym Wilczym Szancu. Pisze o przewodnikach, bo duzo turystow chce ich wynajmowac. Ja osobiscie uwazam, ze lepiej zaopatrzyc sie w roznego rodzaju gazetki, ksiazeczki itp. i pochodzic sobie samemu. Mozna wtedy wejsc do prawie kazdego bunkra (bunkru?:D), na niektore mozna wejsc nawet na dach. jest to oczywiscie niebezpieczne (tak mowia przewodnicy) ale jesli jest sie ostroznym, jest na 100% ciekawiej. To tyle. Pozdrawiam i zapraszam do Ketrzyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Do Krzychoo IP: *.sympatico.ca 25.09.02, 19:11 Dzieki napewno skorzystam jak tam bede.Rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kszychoo Do Marcina 30.09.02, 15:19 Zreszta poczytaj sobie:) htp.mazury.info.pl/gierloz/index.htmlhttp://www.turysta.net.pl/atrakcje/wolf/ polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1089503 i napisz jak bylo...:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kszychoo Re: Do Marcina 30.09.02, 15:20 moze tak bedzie lepiej:) htp.mazury.info.pl/gierloz/index.html , www.turysta.net.pl/atrakcje/wolf/ , polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1089503 pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Do Kszychoo IP: *.sympatico.ca 04.10.02, 16:55 Jeszcze raz bardzo Ci kolego dziekuje za podeslanie mi tych stron,na Mazury wybieram sie w przyszlym roku w lato wiec bede mial okazje do zwiedzenia i zobaczenia wszystkiego, dla mnie to duza atrakcja.Rowniez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś