ralston 17.09.06, 21:57 Jeszcze nie zakładałem takiego wątku, więc żeby nie było, że nie jestem trendy, to jazda! Można wpisywać komu co się wyda czy uda. Za wpisy o pogrzebach gniewał się nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobb Re: Wesele 18.09.06, 12:54 Rals, nie zapomnij dołożyc wątku o sukni ślubnej i pantofelkach, bez tego na pewno nie będziesz trendy Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Wesele 18.09.06, 13:36 warto róniez sprzedać jakis nie używany grat ( safa z lustrem, tapczan z radiem ) i zdobyc grosz na przyjęcie lub dj. A tak zupełnie nie na temat to piekną mamy jesień : pogoda jak z obrazka, grzybów multum - i to wszelkiego rodzaju - tych odlotowych podobno też. Ponieważ nie lubię zimy ( bo za długa) zaczynam juz czekać na bociany . Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wesele 18.09.06, 17:18 Hmmm... co by tu używanego sprzedać? Może monitor LCD 17 cali - całkowicie niesprawny? Chce kto? A co do pogody, to (przynajmniej u mnie) ostatnie lata podrygi, ale ciągle lata jeszcze. Więc o zimie nie myślę. Mam jeszcze nadzieję na dwie rowerowe wyprawy w tym roku. Jedna we wrześniu, druga w listopadzie... Ale może nie będę o tym pisać, bo jak ostatnio pisałem , to zapeszyłem i nic nie wyszło. Tak więc - jakby co - to nic już nie planuję. Siedzę w domu i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
freeman8 Re: Wesele 18.09.06, 21:00 Ja też nie lubię zgniłej jesieni i długiej zimy! Wczoraj zaskoczyła mnie sąsiadka z działki pytaniem: -To kiedy zakręcamy wodę? A ja się pytam: -A po co? Ona na to,że już połowa września i synek jedzie na studia a mąż w USA - to kto zakręci? Problem w tym,że ona ma klucz od zaworu i dom z którego trzeba spuścić wodę. To pytanie dopiero mi uzmysłowiło,że faktycznie zbliża się ten okropny czas. Trzeba wyjechać tam gdzie wiecznie jest słońce i maj. Ale już takiego raju nie ma od czasu gdy upadł CCCP! Może jednak do wiosny przetrwam? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wesele 23.09.06, 21:14 A w nocu już do 5-6 stopni temperatura spada... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wesele 18.09.06, 17:19 mobb napisał: > Rals, nie zapomnij dołożyc wątku o sukni ślubnej i pantofelkach, bez tego na > pewno nie będziesz trendy Jasny gwizdek! A to się trzeba namenczyć, żeby trędy być... Odpowiedz Link Zgłoś