aicha80 31.10.06, 14:05 JESTEM W CIĄŻY. OD NIEDAWNA MIESZKAM W EŁKU, PORADZCIE MI JAKIEGOŚ DOBREGO GINEKOLOGA I EWENTUALNIE GDZIE TU RODZIĆ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pserafin Re: JAKI GINEKOLOG W EŁKU??? 31.10.06, 17:31 Witaj. Niedawno rodziłam-8 miesięcy temu :P jesli chodzi o ginekologów to z państwowych polecam dr. Kulbacką z przychodni Vita na os, Kilinskiego. Z prywatnych tez na Kilińskiego dr. Kucharczuka(jako jeden z niewielu robi badania prebnatalne). Niestety z powodu cukrzycy ciąży nie rodziłam w Ełku wiec nie moge polecić szpitala. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bobek Re: JAKI GINEKOLOG W EŁKU??? 31.10.06, 17:39 było juz tu : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=80&w=33386244&a=33386244 Odpowiedz Link Zgłoś
sabina112 Re: JAKI GINEKOLOG W EŁKU??? 01.11.06, 14:45 aicha80 napisała: > JESTEM W CIĄŻY. OD NIEDAWNA MIESZKAM W EŁKU, PORADZCIE MI JAKIEGOŚ DOBREGO > GINEKOLOGA I EWENTUALNIE GDZIE TU RODZIĆ???? Mogę polecić p. Wojciechowską, przyjmuje prywatnie pod filarami Odpowiedz Link Zgłoś
aicha80 Re: JAKI GINEKOLOG W EŁKU??? 06.11.06, 15:54 Dzięki;)))słyszałam o tej pani, nie wiesz w jakich godzinach i kiedy przyjmuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
sabina112 Re: JAKI GINEKOLOG W EŁKU??? 07.11.06, 10:01 P. Wojciechowska przyjmuje pod filarami w poniedziałki od 15-stej do chyba 18- stej. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_maja Re: JAKI GINEKOLOG W EŁKU??? 06.11.06, 17:49 Ja również moge polecić p. Komarzyniec! Prosze tylko sie nie zrażać "jej sposobem bycia" ale jako ginekolog jest najlepsza. Ja do niej chodziłam i moja siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
pserafin Re: JAKI GINEKOLOG W EŁKU??? 13.01.07, 04:31 maja_maja napisała: > Ja również moge polecić p. Komarzyniec! Prosze tylko sie nie zrażać "jej > sposobem bycia" ale jako ginekolog jest najlepsza. Ja do niej chodziłam i moja > siostra. Moja siostra chodzi teraz do p. Komarzyniec i jest przerażona tą kobietą. Hehe moze dlatego ze jest młoda(oczywiście moja siostra) :P (ma 18 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
enry1 Re: JAKI GINEKOLOG W EŁKU??? 10.11.06, 16:52 pamietajcie - od KUNY z daleka !!!!!!! zwlaszcza jesli nie leczysz sie u niego, dziecko mojej siostry przez niego nie zyje, malo brakowalo i jej tez nie byloby wsrod zywych, Srodek nie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
enry1 Re: JAKI GINEKOLOG W EŁKU??? 10.11.06, 16:58 i jeszcze jedno - jedz rodzic do Sokolki - szczegolnie nie polecam elckiego szpitala, w Sokolce bedziesz mogla urodzic po ludzku Odpowiedz Link Zgłoś
misiek.trans Re: jaki ginekolog?? 24.03.14, 18:55 Moja żona chodzi do dr Urbańczyka i sobie go chwali. Ginekolog Ełk Odpowiedz Link Zgłoś
aicha80 Re: JAKI GINEKOLOG W EŁKU??? 15.11.06, 11:29 nasłuchałam się o ełckim szpitalu od znajomych...ogólnie podobno rzeź...słyszałam że w olecku jest lepiej..czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tego szpitala?????????dziękuję z góry i pozdrawiam;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamainki Re: JAKI GINEKOLOG W EŁKU??? 16.11.06, 23:25 A ja z kolei Kunę bardzo sobie cenię.Dzieki niemu donosiłam ciążę.Co do rodzenia to równiez zdecydowanie odradzam ełcki szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilcia23 Re: Ja rodzilam w Olecku 28.11.06, 18:36 niedawno(maly ma 6 miesiecy)i bardzo polecam jest bardzo dobra fachowa opieka a ginekologa polecam dr Kucharczuk na kilinskiego przyjmuje prywatnie a nad jego pacjentkami skacza jak nad jajkiem(przy porodzie bez zadnych powiklan bylo 3 polozne i lekarz)a i gratulacje przyszlej mamuni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arim28 Re: JAKI GINEKOLOG W EŁKU??? 11.12.06, 18:01 aicha80 napisała: > JESTEM W CIĄŻY. OD NIEDAWNA MIESZKAM W EŁKU, PORADZCIE MI JAKIEGOŚ DOBREGO > GINEKOLOGA I EWENTUALNIE GDZIE TU RODZIĆ???? Czesc. Rodzilam w Olecku 21 m-cy temu. Ordynatorem byl wtedy KOWALIK. Tam naprawde mozna rodzic po ludzku i bez dodatkowych kosztow.tylko zle wspominam 1 polozna. No coz zawsze trafia sie czarna owca. Zwiedzilam przed porodem wszystkie szpitale w okolicy. Elcki - 1 miejsce pod wzgledem czystosci - Olecko mogloby sie podciagnac.chociaz nie wiem jakjest teraz. Bezbolesnego i szbkiego porodu zycze. Acha. Kucharczuk jest ok. Tylko w moim przypadku dziecko mialo urodzic sie martwe. Nie musze pisac co przezylam. Kulbacka moze tez byc. Bardzo mi pomogla przy badaniach dodatkowych i skierowaniach. Sama ma nie najlepszy sprzet. Ale ogolnie wspominam ja dobrze. Koncowke chodzilam do Kowalika do Olecka. Odpowiedz Link Zgłoś
pannalodzia6 Re: jaki ginekolog w Ełku??? 11.06.14, 10:56 Również porodówka w Olecku - jak najbardziej ok Odpowiedz Link Zgłoś